Witam
Mam pytanie czy do różnych precli dodawać ten sam artykuł stworzony przeze mnie z linkami do moich stron, czy tez do każdego precla powinienem pisać osobny ?
POzdr.
Strona 1 z 1
Jakie artykuły dodawać do precli ?
Napisano 04 grudzień 2007 - 11:41
Wpis oryginalny, niepowtarzalny.
Dodanie takich samych grozi odrzuceniem większości, chyba, że dodasz wszystkie arty jednocześnie licząc na ich akceptacje przez moderatorów w ciagu jednego, bądź dwóch dni. W tym czasie zazwyczaj sie nie zaindeksuja wpisy i duplicate content nie bedzie widoczne.
Dodanie takich samych grozi odrzuceniem większości, chyba, że dodasz wszystkie arty jednocześnie licząc na ich akceptacje przez moderatorów w ciagu jednego, bądź dwóch dni. W tym czasie zazwyczaj sie nie zaindeksuja wpisy i duplicate content nie bedzie widoczne.
Napisano 07 grudzień 2007 - 10:06
Potwierdzam przedmówców. TYLKO unikalne arty !!!
Jeśli chce się coś osiągnąć oczywiście.
Jeśli chce się coś osiągnąć oczywiście.
Napisano 07 grudzień 2007 - 05:01
a czy tworzenie artów na bazie synonimów na zasadzie { | | } i tworzenie około 50% tekstu tak oraz wstawianie średnio 3 słów synonimów również oznacza to że wpis zostanie mianem dublikat contentem oznaczony
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 07 grudzień 2007 - 05:26
a czy tworzenie artów na bazie synonimów na zasadzie { | | } i tworzenie około 50% tekstu tak oraz wstawianie średnio 3 słów synonimów również oznacza to że wpis zostanie mianem dublikat contentem oznaczony
Wg mnie prawdopodobieństwo wykrycia treści takiej jak opisałeś powyżej zdarza się rzadziej niżeli wykrycie uporczywie tworzonych kopi 1:1. Za duplicate content uznane zostać może.
Pytanie o to zostało zamieszczone w dziale "Pozycjonowanie" dlatego takie jest moje zdanie.
PS. Google wystarczy zmiana treści wg w/w sposobu ale niektórym osobom nie.
Napisano 08 grudzień 2007 - 04:16
Znacie jakieś polskie erotyczne precle lub precle gdzie można dodawać arty ero ?
Napisano 22 grudzień 2007 - 11:33
Do precli dodaję unikalne artykuły, ale robione z losowarki. Dla danej strony raz warto poświęcić nawet ze 2h na napisanie długiego tekstu i dodanie dużej liczby synonimów dla danego słowa/frazy. Często dodaję nawet po kilkanaście synonimów. Efekty są bardzo dobre. Takie teksty potem tylko wymagają urozmaicenia, to już zajmuje kilka minut.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc