Witam, poznałem osobę która ma forum www.*******.pl strona istnieje od 23dni w sieci i ma bardzo dużo odwiedzin. Niektóre strony się męczą przez rok i dopiero uzyskują dziennie tyle odwiedzin co ma ta strona.
Podaje link do statystyk:
http://stat.4u.pl/?*******
Hasło:
Moje pytanie brzmi jak ta osoba tego dokonała w tak krótkim czasie??
Strona 1 z 1
Forum 23dni i duże odwiedziny.
Napisano 11 grudzień 2007 - 08:16
zmień ustawienia konfiguracji, a dokładnie ignorowanie przeładowań strony, zaznacz opcje "TAK" ! a wtedy zobaczysz prawdopodobną ilość wejść, bo system stat4u nie jest za dobrym systemem. pozdrawiam
Napisano 11 grudzień 2007 - 08:31
reklama i jest....
wiekszosc to powracajacy uzytkownicy i dlatego codzienie jest "bardzo dużo odwiedzin"
choc to chyba nie sa statystyki unikatowych odwiedzin, tylko zliczone wszystkie wyswietlenia/przeladowania strony
wiekszosc to powracajacy uzytkownicy i dlatego codzienie jest "bardzo dużo odwiedzin"
choc to chyba nie sa statystyki unikatowych odwiedzin, tylko zliczone wszystkie wyswietlenia/przeladowania strony
Napisano 12 grudzień 2007 - 02:51
Staty sa na 99% prawdziwe. Nikt z tego forum nie zna odpowiedzi na moje pytanie??
Napisano 12 grudzień 2007 - 03:15
skorzystaj np ze stat24.com, pozwoli Ci monitorować faktyczny ruch na stronie i sprowadzi Cie na ziemie
stat4u to kosmos jakis jest
edit: widze ze korzystasz juz:> wiec nie pozostaje dodać nic poza tym iż stat4u to bardzo cienkie statystyki i nie ma sie nimi co sugerowac (porównaj wyniki z obu statystyk, zobaczysz jak diametralnie sie roznia:>)
edit: widze ze korzystasz juz:> wiec nie pozostaje dodać nic poza tym iż stat4u to bardzo cienkie statystyki i nie ma sie nimi co sugerowac (porównaj wyniki z obu statystyk, zobaczysz jak diametralnie sie roznia:>)
Napisano 12 grudzień 2007 - 03:20
Chyba nie jesteś w temacie! Nie jest to moja strona i te staty są prawdziwe jeśli siedzi ktoś zawsze tam na tej stronie to musi być 300 odwiedzin unikalnych dziennie.
Napisano 12 grudzień 2007 - 03:24
Chyba nie jesteś w temacie! Nie jest to moja strona i te staty są prawdziwe jeśli siedzi ktoś zawsze tam na tej stronie to musi być 300 odwiedzin unikalnych dziennie.
chyba nie jestem:> ale tak jak ci powiedziałem, nie sugeruj sie tymi statystykami bo sa do niczego.
Napisano 12 grudzień 2007 - 03:59
Możliwe że są do niczego ale aż o tyle chyba nie oszukują.
(Odezwij się do mnie na gg)
GG: 7377944
(Odezwij się do mnie na gg)
GG: 7377944
Napisano 12 grudzień 2007 - 05:28
Po pierwsze właśnie takimi postami nabijasz odwiedzalność tej stronie, po drugie jak to nie twój serwis to pozostaje tylko poinformować właściciela że rozdajesz hasła do statów, a po trzecie to żadna wielka odwiedzalność.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc