Elo
Mam stronę (gierki-online.xorg.pl)
I potworzyłem kilka stron, gdzie jest dużo słów kluczowych i przekierowanie w java scripcie na moją główną stronę (gierki-online.xorg.pl) .. I dodaję te strony do katalogów, (tylko, że dodaję dziennie do ok 200 katalogów.
Wiem, że może google mi tą stronę zbanować.. Ale o te strony się nie martwię.. Mam tylko pytanie czy google może mi zbanować stronę główną(gierki-online.xorg.pl) Czy raczej nie.
I czy to jest dobrym pomysłem robienie stron, gdzie promuję np. tylko 1 słowo kluczowe, dodaję do katalogów i na tej stornie mam przekierowanie do strony głównej..?
Strona 1 z 1
Czy to jest dobre Dla mojej strony
Napisano 15 grudzień 2007 - 09:43
katalogi - ok
przekierowanie js - ja bym nie eksperymentował.
przekierowanie js - ja bym nie eksperymentował.
Sichuan nadzieję, że compatriots na gładko odpływu nad ich trudności, z wczesnym klęski! 全中国的人民都在为你们祈祷! Wszyscy ludzie są Chiński modląc się za was! ! ! 阳光总在风雨后 , W słońce po deszczu,
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !
na moc unikalnego contentu, trafficu przybywaj !!!!!!!!
Napisano 15 grudzień 2007 - 09:53
to o czym piszesz to zwykly spam (doorway page), i szanse na zbanowanie calej domeny masz bardzo duza.
Napisano 15 grudzień 2007 - 10:05
coz masz albo duzo szczescia, albo dobry serwis, albo najpierw rozpoznajesz boty i im nie zapodajesz przekierowania, ryzyko jest duze.
Napisano 15 grudzień 2007 - 10:26
Ok dajmy że będę stornę (tanienoclegi.friko.pl/1.html) dodawał do kilkuset katalogów w bardzo krótkim czasie, włączę tam przekierowanie storny i dodam kilka linków na gierki-online.xorg.pl
1. Czy za google zbanuje mi obie storny, czy tylko tą ?
2.Czy jeśli umieściłbym link do mojej strony na jakiejś 'złej innej stronie'(takiej tylko po to aby spamować, gdzie są tylko wypisane słowa kluczowe, nie ma żadnej treści, jest stworzona tylko po to aby google ją zbanowało;o) To czy jest możliwość aby google zobaczyło jakie są linki na tej stronie (będzie również tam link do mojej storny)i zbanowało moją stornę?
2.Czy jeśli umieściłbym link do mojej strony na jakiejś 'złej innej stronie'(takiej tylko po to aby spamować, gdzie są tylko wypisane słowa kluczowe, nie ma żadnej treści, jest stworzona tylko po to aby google ją zbanowało;o) To czy jest możliwość aby google zobaczyło jakie są linki na tej stronie (będzie również tam link do mojej storny)i zbanowało moją stornę?
Napisano 16 grudzień 2007 - 12:09
załóż se jakąś małą stronke, obojętnie jaka treść, byle troche jej było. linkuj ją b.mocna i jedyne linki wychodzące daj do gierki-online.xorg.pl i będzie git
przy kilku takich mini stronkach powinieneś zobaczyć rezultaty.
do tego jak linkujesz zaplecze a anchorem gierki to z tej właśnie strony dawaj link do pozycjonowanej strony z takim samym anchorem, będę lepsze rezultaty
przy kilku takich mini stronkach powinieneś zobaczyć rezultaty.
do tego jak linkujesz zaplecze a anchorem gierki to z tej właśnie strony dawaj link do pozycjonowanej strony z takim samym anchorem, będę lepsze rezultaty
Sichuan nadzieję, że compatriots na gładko odpływu nad ich trudności, z wczesnym klęski! 全中国的人民都在为你们祈祷! Wszyscy ludzie są Chiński modląc się za was! ! ! 阳光总在风雨后 , W słońce po deszczu,
na moc unikalnego contentu, trafficu przybywaj !!!!!!!!
Napisano 16 grudzień 2007 - 01:08
ale dalej nkt nie odpowiedział mi na pytanie ;/
Ok dajmy że będę stornę (tanienoclegi.friko.pl/1.html) dodawał do kilkuset katalogów w bardzo krótkim czasie, włączę tam przekierowanie storny i dodam kilka linków na gierki-online.xorg.pl
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc