Pozycjonowanie.pl: peakclick rejestracja - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

peakclick rejestracja proste pyt

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Molier 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members

Napisano 17 styczeń 2008 - 09:32

tam trzeba podac strone prykladowa. ma byc ona po ang czy polsku? i czy pozniej na jej podstawie przyjmuja do progrmau i dalej moge juz dodawac gdzie chce [aka innych strona rowniez robionych pod reklamy?]
czy peakclick w ogole ma reklamy po polsku? krotko mowaic nei wiem czy dodac strone ang czy pl.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   kupa 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 17 styczeń 2008 - 10:14

1. używaj poprawnej polszczyzny tongue.gif bo to co wyżej napisałeś to nie wiem po jakiemu
2. za peakclicka się nie zabieraj jeśli nie wiesz co tam wpisać wink.gif bo i tak nic z tego nie bedzie ;] a peakclick otrzyma kolejne konto które nie pracuje, nie robi nic tongue.gif

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   **** 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 18 styczeń 2008 - 01:55

Możesz dodać dowolną stronę. Ta, którą ja podałem nie ma żadnego związku z PC ;-) Dopiero przy sprawdzeniu jakości ruchu podajesz stronę, z której wchodzą.

Reklamy możesz dodać gdzie chcesz, ale dopiero jak trochę na nich zarobisz, będziesz mógł się starać o lepszy feed (lepszy znaczy stawki za prawdziwe pieniądze).

PC ma reklamy polskie, ale na polskim ruchu nie zarobisz wiele.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   leszczu 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 18 styczeń 2008 - 09:23

jak gadałem z supportem to trzeba z 4-5 $ dziennie przez kilka dni i wtedy można pisać o włączenie advanced feed
Sichuan nadzieję, że compatriots na gładko odpływu nad ich trudności, z wczesnym klęski! 全中国的人民都在为你们祈祷! Wszyscy ludzie są Chiński modląc się za was! ! ! 阳光总在风雨后 , W słońce po deszczu,
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !

na moc unikalnego contentu, trafficu przybywaj !!!!!!!!
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych