Pozycjonowanie.pl: WKońcu jak to dziala? - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2

WKońcu jak to dziala?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip
  • Grupa: Members

Napisano 01 luty 2008 - 11:02

WItam,dlugo czytalem to forum i nadal czegos nie rozumiem,wkoncu te PC placi mi za to ze ktos kliknie w moj banner na stronie?bo wy tu piszecie o jakis wyszukiwarkach o najlepiej platnych wyrazach i nic z tego nie kumam,jesli ktos bylby chetny i skory do pomocy tak ze napisze mi krok po kroku co i jak i jak do wszystkiego dojsc to bylbym bardzo wdzieczny.Musze powiedziec ze szybko lapie wiec mozna poswiecic chwile czasu smile.gif
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarosz 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 01 luty 2008 - 11:12

Gdybyś szybko łapał już byś rozumiał wink.gif Przeczytaj forum jeszcze raz.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 11:14

Łapie szybko ale tutaj nigdzie nie ma jakiejs ogolnej notki o tym za co ta firma placi i w jaki sposob sie zarabia.czy tak trudno jest poswiecic 10min i opisac mi troche co i jak? sad.gif

0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   wojtek0s0 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 01 luty 2008 - 11:35

QUOTE(srt-2000 @ Feb 1 2008, 11:14 AM) Wyświetl post
Łapie szybko ale tutaj nigdzie nie ma jakiejs ogolnej notki o tym za co ta firma placi i w jaki sposob sie zarabia.czy tak trudno jest poswiecic 10min i opisac mi troche co i jak? sad.gif

w skrócie - albo tworzysz własna wyszukiwarke, albo przekierowywujesz w inny sposób(doorway) ludzi na wyszukiwarke peaka...

SEO Blog, SEO <- Moje strony o pozycjonowaniu, seo, i Google AdWords polecam:)
gg-3298977
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 11:38

aha no to juz chociaz wiem na czym to polega a w google znajde jak zrobic taką wyszukiwarke,i co ona robi?odwiedza strony o roznych tematkach i dostaje za to kase?? i gdzie ją umiescic? a no i jak sie taka wyszukiwarka nazywa bo inaczej w google sam nie znajde mellow.gif

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   nonim 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Moderators

Napisano 01 luty 2008 - 11:40

http://www.pozycjonowanie.pl/index.php?showtopic=2567

po to są przyczepione tematy aby je czytać !

0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 11:46

Przepraszam i dziekuje zarazem,mam pytanie jeszcze zeby tam nie zasmiecac czy do tego trzeba miec wlasną strone czy na gotowych tez to mozna wykorzystywac?
ok znalazlem cos:
http://www.pozycjonowanie.pl/index.php?showtopic=2775
Jest tam ta wyszukiwarka , trzeba ją zamiescic na serverze i tu moje pytania:
1Jak?Czy musze go jakos modyfikowac?zmienic id czy cos takiego?a no i jak sie to wrzuca,czy caly ten plik odrazu czy go otworzyc i kazdy plik pokolei wrzucac?
2.Jakim programem?totalcomander moze byc?
3.Na jaki server zwykle yoyo.pl moze byc?
4.Jak juz umieszcze ten skrypt na jakamis serveze to wystarczy ze on bedzie czy kto musi wchodzic na strone z tym skryptem? I kikac w cos?
no i koniec tyle narazie.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 05:43

ok poradzilem sobie mniej wiecej sam tylko teraz mam pytanie kolejne zrobilem cos nie cos i mam pytanie czy jesli ludzie bedą whodzic w ten link i zniego wyszukiwac roznych rzeczy to czy tez dostane za to kase czy nie?oto link:
http://www.google.com/ig?hl=pl&source=...mp;keyword=cars
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   mic22 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 01 luty 2008 - 07:07

:>
Nie, musisz wysłać usera na szukarke PC np. http://www.find.fm/search.php?aid=12644&keyword=cars
albo stworzyć własną np. korzystajac ze skryptów udostępnionych przez PC
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 07:10

ale wtedy zaplaci mi za to jak on wyszuka slowa car? czy ogolnie?a skorko juz to jak ty zrobiles? gotowy skrypt uzyles czy jak ? moglbys mnie nakierowac co i jak mam zrobic,czy mam jakąs stronke lub blog zalozyc zeby bylo latwiej?

0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   mic22 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 01 luty 2008 - 07:26

Przeczytaj forum jeszcze raz...
Musisz stworzyć stronę, możesz do tego użyć np. skryptu YACG.
Następnie, przekierowujesz usera na wyszukiwarkę PC np. tak:
"<?php header(”Location: http://www.find.fm/s...d=12644&am...1;);?>"
Kiedy internauta kliknie w link z wyników wyszukiwania, dostaniesz kasę w zależności od stawki za dane słowo.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 07:32

A musi byc strona czy moze byc blog?wiesz niezbyt sie znam na html wiec niechce az tak ingerowac w to wszystko,CZyli lapie ze najwazniejsza jest wyszukiwarka i najprostsza ta find.fm,a moze są lepsze dostepne wyszukiwarki?? i zawsze ta wysukiwarka w kodzie musi miec moje id o ile sie nie myle? normalna wyszukiwarka find.fm na mojej strone zadnej kasy mi nie da?

0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarosz 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 01 luty 2008 - 08:11

Z takim poziomem wiedzy, znajomość peakclicka jest Ci zbędna, wpierw naucz się podstaw. Poznaj htlm, naucz php, zajmij się analizowaniem algorytmu google. Kiedy to zrobisz wróć tu i dopiero pytaj. Bez tej standardowej wiedzy nic nie zarobisz. Spamowanie nie jest dla amatorów.
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 09:19

czemu uwazasz odrazu ze sobie nie poradze?umiem odpowiednio wykorzystywac juz to co inni zrobili wiec nie widze wiekszego problemu z tym jak na stronie dodac wyszukiwarke z moim id itd.trzeba poprostu odpowiedziec mi na pare pytan a resztą sobie poradze sam dry.gif

0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   leszczu 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 01 luty 2008 - 09:32

dajcie mi serwer, skrypty instrukcje użytkowania domeny no i skonfigurujcie mi to oraz załóżcie mi konto w jakimś programie partnerskim a z resztą sobie już poradze (chociaż mógłby mnie ktoś podrzucić do banku żeby kase odebrać, bo mogę się zgubić po drodze)
Sichuan nadzieję, że compatriots na gładko odpływu nad ich trudności, z wczesnym klęski! 全中国的人民都在为你们祈祷! Wszyscy ludzie są Chiński modląc się za was! ! ! 阳光总在风雨后 , W słońce po deszczu,
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !

na moc unikalnego contentu, trafficu przybywaj !!!!!!!!
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 09:37

HAHAHA czy to forum jest od smiania sie z tych ktorzy nie potrafią tyle co wy?czy do pomocy im? bo jesli to pierwsze to trudno widac zle trafilem a jesli to drugie to mozna byloby jednak cos doradzic i poradzic skoro jestescie juz tacy madrzy.
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarosz 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 01 luty 2008 - 09:53

Tu nie ma że dalej sobie poradzisz sam. Bo rzeczy o które pytasz, to najprostsze co może Cię tu spotkać, dalej będzie już tylko trudniej.
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 09:59

AHA ok no to chociaz odpowiedz z sensem co mnie czeka.Mozecie uwazac ze polegne i wogole i was rozumiem pewnie jak ja bym zobaczyl na waszym miejscu takiego nooba to tez by mi sie odechcialo mu pomagac ale powiedzcie czy są lepsze wyszukiwarki od tej find.fm bo za kazdym razem jak cos wpisuje to tylko 3 linki mi wyskakują a moze tak ma byc?

0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   mic22 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 01 luty 2008 - 10:03

srt-2000
heh, leszczu napisał dobrze, najlepiej to chcieć wszystko jak na tacy :x To forum to skarbnica wiedzy na temat PC, wystarczy tylko dogłębnie przeanalizować tematy. Zarabianie w PC nie jest tak proste jak czytanie płatnych mejli po 0.0001gr tongue.gif . To poważna sprawa i uwierz mi, że bez podstawowej wiedzy na ten temat nic nie zdziałasz. Dlatego przeczytaj forum kilka razy, przemyśl każdy aspekt i szybko zrozumiesz co i jak.

---

Połącz sie przez proxy to zobaczysz faktyczne wyniki wyszukiwania. PC nie wyświetla wyników dla PL
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   srt-2000 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 luty 2008 - 10:12

A czy mój rodzaj polaczenia wplywa na to co widzą inni? bo zdaje mi sie ze nie ale nie jestem pewien?
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych