Strona 1 z 1
Wyszukiwarka
Napisano 13 kwiecień 2008 - 08:51
W panelu PC masz skrypt szukajki i możesz sobie własną postawić wtedy.
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 13 kwiecień 2008 - 08:56
masz kanały xml, musisz to sobie obrobić i gotowe
Sichuan nadzieję, że compatriots na gładko odpływu nad ich trudności, z wczesnym klęski! 全中国的人民都在为你们祈祷! Wszyscy ludzie są Chiński modląc się za was! ! ! 阳光总在风雨后 , W słońce po deszczu,
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !
na moc unikalnego contentu, trafficu przybywaj !!!!!!!!
Napisano 13 kwiecień 2008 - 09:00
Ehh żeby to było takie proste
A czy mogę zrobić tak:
umieszczam na swoje stronie okienko do wyszukiwarnia, ktoś tam wpisze słowo kliknie wyszukaj to przejdzie na podstrone z wynikami, a wyniki bym pobrał ze strony find.fm przy pomocy wyrażen regularnych i cURL?
umieszczam na swoje stronie okienko do wyszukiwarnia, ktoś tam wpisze słowo kliknie wyszukaj to przejdzie na podstrone z wynikami, a wyniki bym pobrał ze strony find.fm przy pomocy wyrażen regularnych i cURL?
Napisano 14 kwiecień 2008 - 03:17
chyba łatwiej/szybciej/wygodniej obrobić plik xml z samymi wynikami niż ze strony, ale .... jak wolisz
Sichuan nadzieję, że compatriots na gładko odpływu nad ich trudności, z wczesnym klęski! 全中国的人民都在为你们祈祷! Wszyscy ludzie są Chiński modląc się za was! ! ! 阳光总在风雨后 , W słońce po deszczu,
Napisano 14 kwiecień 2008 - 03:44
Jeśli chcesz obrobić feeda, przeglądając go w firefoxie wejdź w źródło jak w normalnej stronie i wszystko będzie jasne.
Napisano 14 kwiecień 2008 - 05:21
Ok dzięki za pomoc
A mógłby mi ktoś powiedzieć co napisać do peaka aby mi zatwierdzili konto? Najlepiej jakiś przykład, i w jakim języku to ma być pl czy eng? Nie wiem co mam tam napisać, a nie przyczepiają się jak napisze się że traffic jest z dorów w wyszukiwarce?
Napisano 14 kwiecień 2008 - 07:47
na razie nie korzystam z peakclick ale jak kiedyś do nich pisałem to mi podali że jak będę mieć 5$/dzień to się odezwać i podać przykładową stronke z reklamami
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Dodaj odpowiedź