koniec ery linkow?
Napisano 07 sierpień 2008 - 08:04
Napisano 07 sierpień 2008 - 08:52
Napisano 07 sierpień 2008 - 11:22
Napisano 08 sierpień 2008 - 12:06
Napisano 08 sierpień 2008 - 10:51
Witam mam problem, kupilem kilka dni temu duza ilosc linkow na mocnych stronach, dla mocnej strony na proste frazy itp, niestety brak efektow w wynikach czekam juz 4 dni.. Wczesniej nie bylo zadnych problemow..
Normalnie padłem ze śmiechu
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 09 sierpień 2008 - 01:44
Napisano 09 sierpień 2008 - 11:08
a pozniej umieszczaj tam linki do strony pozycjonowanej.
Napisano 10 sierpień 2008 - 12:23
z tak fenomenalną wiedzą, marnujesz się na tym forum
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !
na moc unikalnego contentu, trafficu przybywaj !!!!!!!!
Napisano 10 sierpień 2008 - 12:50
a dlaczego Cie to smieszy? Jezeli od 5 lat na kilku stronach efekty widoczne sa na drugi dzien a w obecnym czasie brak to jest to dla mnie powod do zastanowienia..
a pozniej umieszczaj tam linki do strony pozycjonowanej.
hmm wg. mnie zaplecze ma sens ( konkretne zaplecze ) jezeli pozycjonowaniem zajmuje sie zawodowo.. Polskie SWL to tez zadna rewelacja. Obecnie konkretne efekty mozna uzyskac na profilach, blyskawiczna indeksacja oraz duzo, duzo lepsze wyniki.. Oczywiscie w stosunku do czasu, bo dla mnie korzystanie z precli to strata czasu, nie wspomijac o wykorzystywaniu autorskiego tekstu przez generatory itp..
Napisano 10 sierpień 2008 - 03:13
a dlaczego Cie to smieszy? Jezeli od 5 lat na kilku stronach efekty widoczne sa na drugi dzien a w obecnym czasie brak to jest to dla mnie powod do zastanowienia..
hmm wg. mnie zaplecze ma sens ( konkretne zaplecze ) jezeli pozycjonowaniem zajmuje sie zawodowo.. Polskie SWL to tez zadna rewelacja. Obecnie konkretne efekty mozna uzyskac na profilach, blyskawiczna indeksacja oraz duzo, duzo lepsze wyniki.. Oczywiscie w stosunku do czasu, bo dla mnie korzystanie z precli to strata czasu, nie wspomijac o wykorzystywaniu autorskiego tekstu przez generatory itp..
Na drugi dzień? Niewiesz o czym mówisz.
Co masz na myśli mówiąc że uzyskujesz efekty na profilach? Jakich profilach?
Napisano 10 sierpień 2008 - 03:21
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Napisano 10 sierpień 2008 - 03:54
profile, zgadza sie ale w serwisach podanych przez Ciebie to lipa, poniewaz mozesz tylko wstawic jeden adres bez tagow itd..
Napisano 10 sierpień 2008 - 05:59
Testowałem profile na innych stronkach, PC udostepnia teraz ciekawy "image feed" co zwiekszy ctr z profili. Ale teraz sie wkurzylem na parasite hosting i mam to gdzies wole wlasne lepiej podlinkowac, a nie, ze jak top1 zdobylem, to mi go skasowali :/
edit: oczywiscie to image feed to nei na zwykle profile, tylko parasite hosting gdzie jest mozliwosc wstawienia jedynie kodu html bez javy ifame itp. itp.
Take your life in your own hands, and what happens? A terrible thing: no one to blame!
Napisano 11 sierpień 2008 - 12:26
Napisano 01 wrzesień 2008 - 12:13
Sam zajmuje sie reklama stron od okolo 8 lat, rozmawialem tez z kilkoma osobami... i nikt nie widzial jeszczeefektow na drugi dzien po podlinkowaniu. Jak dla mnie to jest malo realne, bo G nie przebudowuje codziennie indexu.
Swoja droga to minelu juz troche czasu, wyniki drgnely?
pozdrawiam
Web Systems Łódź: reklama online

Pomoc