Strona 1 z 1
Moja strona wypadła z indeksu google Kiedy odrobi straty?
Napisano 20 sierpień 2008 - 11:51
Witajcie,
na skutek błędu serwera, moja strona była niedostępna. Choć był to krótki okres czasu (kilka godzin), to niestety bot Googla akurat wtedy próbował odwiedzić moją stronę i odnotował błąd 404.
Do tej pory moja strona zajmowała drugie miesce na Google, a po tym fakcie wpadła z listy. Zglosilem ja do ponownego ineksowania i Google ja odnalazl, tyleze nie wskoczyla ona na swoje dawne miejsce... (PageRank i linki do niej się nie zmieniły)
Kiedy moja strona wróci na dawną pozycję i co mogę zrobić, żeby to przyspieszyć?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odp,
Sir_Mark
www.fantastyka-online.pl
na skutek błędu serwera, moja strona była niedostępna. Choć był to krótki okres czasu (kilka godzin), to niestety bot Googla akurat wtedy próbował odwiedzić moją stronę i odnotował błąd 404.
Do tej pory moja strona zajmowała drugie miesce na Google, a po tym fakcie wpadła z listy. Zglosilem ja do ponownego ineksowania i Google ja odnalazl, tyleze nie wskoczyla ona na swoje dawne miejsce... (PageRank i linki do niej się nie zmieniły)
Kiedy moja strona wróci na dawną pozycję i co mogę zrobić, żeby to przyspieszyć?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odp,
Sir_Mark
www.fantastyka-online.pl
Napisano 21 sierpień 2008 - 01:15
Kilka-kilkanaście dni powinno wystarczyć
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 08 październik 2008 - 10:02
Nie wróciła.
Mam subdomene u hosta (fantastyka-online.join.pl) i swoją domene (fantastyka-online.pl).
Pomimo tego, że do tej ostatniej prowadzi wiele linków i ma wysoki PR jest dramatycznie nisko w indeksie. Wyswietla sie, dopiero po wipisaniu "fantastyka-online.pl". Nawet prz zapytaniu "fantastyka-online" nie moge jej odnalesc (sa wpisu z join.pl i rozmaitych katalogow).
Trace juz cierpliwosc. Moja domena byla na 3 pozycji w google, a teraz praktycznie jej nie ma.
Mam napisac w tej sprawie do Google? Gdzie dokladnie?
Mam subdomene u hosta (fantastyka-online.join.pl) i swoją domene (fantastyka-online.pl).
Pomimo tego, że do tej ostatniej prowadzi wiele linków i ma wysoki PR jest dramatycznie nisko w indeksie. Wyswietla sie, dopiero po wipisaniu "fantastyka-online.pl". Nawet prz zapytaniu "fantastyka-online" nie moge jej odnalesc (sa wpisu z join.pl i rozmaitych katalogow).
Trace juz cierpliwosc. Moja domena byla na 3 pozycji w google, a teraz praktycznie jej nie ma.
Napisano 09 październik 2008 - 12:34
Mail do prezesa Google od spraw dotyczacych "rankingu".
Linkow masz naprawde Tyyyyyle.
Linkow masz naprawde Tyyyyyle.
Napisano 09 październik 2008 - 02:13
Ciekawe, czy zdobyłbyś się na tyle sarkazmu we własnej sprawie?
Jeśli nikt nie jest tak obyty w tematyce, żeby pomóc to proszę to przyznać. :/
Przyznaje.
Napisano 13 październik 2008 - 10:32
Wyswietla sie, dopiero po wipisaniu "fantastyka-online.pl"
A może to połączenie filtru z nieobecnością strony sieci.
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 01 listopad 2008 - 10:38
Nie wróciła.
tu są info:
http://www.google.com/support/webmasters/b...py?answer=35843
Autorski system automatycznego wysyłania wpisów do precli - tylko 100 złotych - szczegóły na PW.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc