przestrzegam przed wiązaniem się z ceneo.pl - po naliczeniu ponad 2000 zł jakas panienka napisała że są niezgodności z ich "statystykami Google Analytics" i konto zostaje zawieszone. Mimo zapewnień że sprawa zostanie wyjaśniona (bo żadnego sensownego uzasadnienia ich niezgodnosci nie uslyszalem) już więcej się nie odezwano a na maile nie odpowiada.
ODRADZAM!!! uważajcie też na zapis umowy PP, że w przypadku jak wyżej (czyli zerwania umowy BEZ żadnego uzasadnienia poza "coś nam się nie zgadza") mogą żądać zwrotu całej wypłaconej dotychczas kwoty - w domyśle ukradłeś im pieniądze.
btw. ciekawe, czy oddali kase dla firm, które zapłaciły za wejścia z mojej strony... skoro uznali je za nieważne i nie zapłacili za nie
aha, wejścia bez spamu, klikalność reklamy ok.2-3%
ogólnie - do d... podejście do tematu
Strona 1 z 1
ceneo.pl i kasowanie konta z zarobionymi pieniędzmi
Napisano 11 październik 2008 - 04:04
promujesz gówno, dostajesz gówno
Pozdro, Toy
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Napisano 27 październik 2008 - 09:50
Załóż im sprawę w sądzie po uprzedniej konsultacji z jakimś prawnikiem
Napisano 07 marzec 2009 - 06:51
Kiedy zacznałem mialem umowe z ceneo. zarobilem 100 zł w jakies 2 miesiace bylem dumny z siebie (teraz to smiech na sali). Ale mimo ze strona nie byla zadnym smietnikiem itd (wszystko w porzadeczku bylo) to mi napisali ze cos im tam nie pasuje i ze zablokwali mi konto, no to poprosilem o wyplate pineidzey, dodzis nie dostalem odpowiedzi. Z cała stanowczoscią uwazam ze z ceneo nie warto sie wiązac - warto poprzez np tradedoublera, ale nie z nimi samymi, kłamia i kradna. banda lamusów.
Wpadłem tu tylko zobaczyć, jak oszukujecie programy partnerskie, w tym i ten, w którym pracuję. Dziękuję za informacje:).
Napisano 08 kwiecień 2009 - 10:56
Ceneo i Allegro to jedna firma i widzę, że podobne zagrania.
Kiedyś miałem konto w programie partnerskim na Allegro, po uzbieraniu limitu do wypłaty sytuacja identyczna jaką mieliście.
Kiedyś miałem konto w programie partnerskim na Allegro, po uzbieraniu limitu do wypłaty sytuacja identyczna jaką mieliście.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc