Strona 1 z 1
co jest z tym gogle
Napisano 31 październik 2008 - 11:34
moja strona dopiero co wyszla z filtra za SWL, wrocila na dawne pozycje, dodalem ja ostatnio do kilku blogow dofollow z wysokim PR i wielu nofolllow i na kilka fraz wogole znikla z serpow google, a byla w Top 10
Czy google jakos kara strony ktore sa linkowane z blogow ? Zainwestowalem w program Fast blog finder, ale widze ze to chyba pieniadze wyrzucone w bloto, bo strona zamiast rosnac w serpach to z nich znika
Czy google jakos kara strony ktore sa linkowane z blogow ? Zainwestowalem w program Fast blog finder, ale widze ze to chyba pieniadze wyrzucone w bloto, bo strona zamiast rosnac w serpach to z nich znika
Napisano 01 listopad 2008 - 02:59
nie to będzie coś innego , bo jest totalna jazda
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum
ogłoszenia
K1 - K2
Napisano 01 listopad 2008 - 04:00
mialem tak juz z kilkoma stronami, za kazdym razem kiedy dodalem je do komentarza w blogu dofollow z wysokim PR, zamiast rosnac w serpach spadaly o kilkanascie pozycji albo znikaly z serpow wogole, ja juz sam nie wiem jak tu pozycjonowac w dzisiejszych czasach, chyba zajme sie bardziej contentem, bo zauwazylem ze strony ktorych nie dodaje same sie pozycjonuja, wystarczy ze maja codziennie swiezy unikalny content
Napisano 01 listopad 2008 - 10:06
mialem tak juz z kilkoma stronami, za kazdym razem kiedy dodalem je do komentarza w blogu dofollow z wysokim PR, zamiast rosnac w serpach spadaly o kilkanascie pozycji albo znikaly z serpow wogole, ja juz sam nie wiem jak tu pozycjonowac w dzisiejszych czasach, chyba zajme sie bardziej contentem, bo zauwazylem ze strony ktorych nie dodaje same sie pozycjonuja, wystarczy ze maja codziennie swiezy unikalny content
A sprawdź teraz pozycje, wczoraj moja strona spadła całkiem, a dziś znowu jest. Google coś miesza....
Autorski system automatycznego wysyłania wpisów do precli - tylko 100 złotych - szczegóły na PW.
Napisano 02 listopad 2008 - 02:19
no miesza coś miesza .. bo ma już tak od paru dni , wszystko skacze jak oszalałe , główny wylatują wlatuje .. i kurwa ciśnienie mi tam samo skacze jak te strony , nie na moje nerwy , co zrobić trzeba przeczekać i robić dalej i tu potwierdza się teoria że lepiej mieć więcej niż mniej , bo urobisz się przy jakiejś stronie i Ci ją google przez przypadek wytnie ups... tz. modne słowo dywersyfikacja źródeł dochodu
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
ogłoszenia
K1 - K2
Napisano 03 listopad 2008 - 06:17
Mi od 29 października niektóre domeny/frazy wychodzą z filtra a inne z kolei go łapią. Jakiś mały update baz imho, a Ty akurat trafiłeś w termin ze swoimi testami
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 03 listopad 2008 - 05:46
Heh, ja dostawalem filtr na glowna srednieo co 2-3 dni ale popuszczalo i znowu i tak w kolko a tu wczoraj filtr o godzinie 16 na cala domene ponad 6 k zaindeksowanych unikalnych stron, cisnienie mi powaznie skoczylo bo z 200 unikalnych wejsc na godzine mam teraz 5, masakra... Domena swieza bo z konca wrzesnia, modle sie o to zeby mi to sciagneli bo cala robota pojdzie na marne...
Napisano 06 listopad 2008 - 03:26
Pozycjonowałem dwie strony tym samym sposobem, jedna poleciała całkiem z wyników, a druga poszła w góre
Autorski system automatycznego wysyłania wpisów do precli - tylko 100 złotych - szczegóły na PW.
Napisano 06 listopad 2008 - 02:40
technex , a to się nie przejmuj , to normalne że świeże strony tak wypadają coś się tam przelicza , i od czasu do czasu młoda wylatuje , albo leci w wynik uzupełniający raczej to normalne , ale wiem ze bardzo stresujące
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
ogłoszenia
K1 - K2
Napisano 07 listopad 2008 - 05:11
Strona mi wlasnie dzis rano wrocila, tzn zdjeli filtr i traffic wrocil. Hmm, moze to bedzie przydatne dla was ale podlinkowalem ja troche na rozne anchory (dodalem kilka linkow z blogow w komentarzach) we wtorek i dzis tj czwartek rano wrocila, w filtrze siedziala 4 dni. Filtr byl taki ze wszystkie podstrony siedzialy na koncu w serpach a glowna na dwa najwazniejsze anchory dostala kare na 300 pozycji w dol. Tak wiec wynika ze nie mozna odpuszczac linkow na kilka dni, trzeba dodawac:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 07 listopad 2008 - 01:53
moim zdaniem , to nie żaden filtr , tylko przeliczanka google .. i nie ma to nic wspólnego z dodaniem tych paru linków dodatkowo
darmowe ogłoszenia
ogłoszenia
K1 - K2
ogłoszenia
K1 - K2
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc