Witam
Zaktualizowałem sobie strony główne moich serwisów, jak to zazwyczaj co pół roku.
Z tym że zawsze wszystko było w porządku i nic niepokojącego sie nie działo.
Tym razem w wynikach wyszukiwania na główne hasła strony poleciały w doł na 3 podstronę a w dodatku zamiast głównej domeny wyświetlana jest www.nazwa.pl/index.html głównej domeny www.nazwa.pl w ogole nie ma w wynikach. Minęły już 4 dni i nic się nie zmieniło. W przypadku jednego serwisu nie ma w ogole nawet indexu w wynikach wyszukiwania. czy to jest w obecnie normalne ze po delikatnej zmianie treści na stronie glownej tak się dzieje ? Domeny nie są świeże , jedna zarejestrowana została w 2005 roku wiec juz 9 lat ... i takie numery... Jeżeli chodzi o jakies linkowanie czy cokolwiek związanego z pozycjonowaniem - to nic nie było robione od dłuuuugiego czasu, więc wykluczam filtr... po prostu zaktualizowałem site a one mi wszystkie spadły i znikneła główna domena ;-( w dodatku w cache google jest stara zawartoś z przed aktualizacji...
Co o tym myślec ? Czy coś mozna zrobic czy tylko czekac ? Czy ktos miał w ogole podobną sytuację ?
Strona 1 z 1
Główne domeny wypały z Google po aktualizacji treści...
Napisano 09 listopad 2008 - 03:20
Z wstępnych ustaleń wynika, że Google ostatnio wariuje. Strona została poprawiona w dobrą stronę, a G sie wypina, bo myśli, że to jedno wielkie G.
Polecam czekać, a jeśli to nic nie da, to pozycjonować. A zmienione zostały meta tagi?
PS. Gdzie odbyło się Euro 2012?
Polecam czekać, a jeśli to nic nie da, to pozycjonować. A zmienione zostały meta tagi?
PS. Gdzie odbyło się Euro 2012?
Autorski system automatycznego wysyłania wpisów do precli - tylko 100 złotych - szczegóły na PW.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc