Witam serdecznie mam taki problem chce wypozycjonować 2 strony jedną pod frazą bielizna a drugą stronę pod frazą sexshop, sex shop bardzo mi na tym zależy proszę pomóżcie mi jeżeli możecie proszę mi wypisać jakimi metodami mógł bym to wypozycjonować zależało by mi na top 10 pod każdą frazą czy budować zaplecze czy co proszę wypiszcie mi metody jakie wy byście zastosowali i mi je troszkę objaśnijcie proszę o pomoc pozdrawiam serdecznie i czekam na wasze pomoce !!! prosze sie wypowiadać na forum tutaj lub pisać na email marcin.pozycjonowanie@poczta.pl !!
Strona 1 z 1
Bardzo pilne pomózcie mi ??? Pomoc w sprawie pozycjonowania !!!
Napisano 12 listopad 2008 - 03:42
murzyn wybrałeś jedne z najtrudniejszych fraz i tu metody są takie same jak przy każdym innym haśle ale x 1000 co wiąże się z poważnymi kosztami a podstawowe metody znajdziesz tu na forum lub na pio.
Napisano 12 listopad 2008 - 03:46
Witaj tak właśnie przeglądam forum ale mugłbyś mi ty wypisać np od kreseczek jakich metod byś użył ??
Napisano 12 listopad 2008 - 04:00
- pozycjonowanie
- spamowanie
- znalazł bym murzyna (bez obrazy) albo chińczyka który zrobił by to za pół darmo
- spamowanie
- znalazł bym murzyna (bez obrazy) albo chińczyka który zrobił by to za pół darmo
Napisano 12 listopad 2008 - 04:03
ale mi chodzi o wypisanie metod jakich stosujecie do pozycjonowania np katalogowanie, precle o to mi chodzi
Napisano 12 listopad 2008 - 03:42
@ murzyn
1) SŁOWNIK JĘZYKA POLSKIEGO się kłania
2) na takie frazy jedziesz wszystkim czym się da.
W uproszczeniu:
Kupujesz kilkadziesiąt domen, stawiasz na nich kilkaset zaplecz (najlepiej tematycznych i z unikalnym kontentem) na jak największej ilości serwerów/DNSów/IP, katalogujesz je, preclujesz i linkuejsz SWLami oraz czym jeszcze umiesz, żeby nabierały siły.
W międzyczasie katalogujesz strony docelowe i starasz się o PORZĄDNE linki tematyczne do nich.
Z domen zapleczowych powoli zaczynasz linkować interesującymi Cię anchorami strony docelowe.
Jeśli chcesz zarysykwoać szybszy wzrost pozycji, ale i zwiększyć szanse na filtra/bana to linkujesz SWLami strony docelowe (szczególnie bym uważał na linki rotacyjne).
I najważniejsze - robisz to SYSTEMATYCZNIE.
Jak już postępując zgodnie z tym przepisem będziesz w top10 to zgłoś się po fakturę za doradztwo
1) SŁOWNIK JĘZYKA POLSKIEGO się kłania
2) na takie frazy jedziesz wszystkim czym się da.
W uproszczeniu:
Kupujesz kilkadziesiąt domen, stawiasz na nich kilkaset zaplecz (najlepiej tematycznych i z unikalnym kontentem) na jak największej ilości serwerów/DNSów/IP, katalogujesz je, preclujesz i linkuejsz SWLami oraz czym jeszcze umiesz, żeby nabierały siły.
W międzyczasie katalogujesz strony docelowe i starasz się o PORZĄDNE linki tematyczne do nich.
Z domen zapleczowych powoli zaczynasz linkować interesującymi Cię anchorami strony docelowe.
Jeśli chcesz zarysykwoać szybszy wzrost pozycji, ale i zwiększyć szanse na filtra/bana to linkujesz SWLami strony docelowe (szczególnie bym uważał na linki rotacyjne).
I najważniejsze - robisz to SYSTEMATYCZNIE.
Jak już postępując zgodnie z tym przepisem będziesz w top10 to zgłoś się po fakturę za doradztwo
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 12 listopad 2008 - 04:40
A na koniec jak po latach juz się uda wejść w top 10 to się okaże że wcale jakiegoś super ruchu z tego niema i trzeba było robić longtaila
Napisano 12 listopad 2008 - 06:56
a mozesz mi troszke opisac jak budowac zaplecze co mam kupic domeny serwer najlepiej kazdy z innym ip i co instalowac skrypt jaki bys mi polecił i co mam pisac artykuły np na temat bielizny czy co wytłumacz mi to troche ???????????
Napisano 12 listopad 2008 - 07:13
Ile masz lat?
Również dobrze mógłbyś zadawać pytania na temat tego, co byś musiał zrobić żeby podbić amerykę
Również dobrze mógłbyś zadawać pytania na temat tego, co byś musiał zrobić żeby podbić amerykę
Napisano 12 listopad 2008 - 08:28
To jest bardzo proste, wystarczy zrobić tak: tu pstryknąć, tam postukać, kluczem przekręcić dwa razy w prawo a potem w lewo, wcisnąć enter wejść na google i za 2 dni gotowe, gratulacje jesteś w top10.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc