Witam , mam taką sprawę , mianowicie chodzi mi o mojego bloga http://clubelectros.blogspot.com/ . Gdy dodawałem dużo muzy i dodałem go do kilku katalogów ładnie w google poszedł do góry , gdy wpisywało się : electro house blog byłem na pierwszym miejscu , dziennie z google wchodziło około 70 % osób gdzieś ze 100 , a teraz blog spadł mi z dnia na dzień na ostatnie miejsca w google , Co zrobić żeby był wyżej jak kiedyś ?? I jakieś porady żeby był bardzo wysoko w innych wyszukiwarkach , nawet mogę pokusić się o jakieś pozycjonowanie z allegro itp . Może jakieś porady ?? Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Problem z pozycjonowaniem bloga :(
Napisano 30 listopad 2008 - 11:51
Nikt tu nie da Ci świetnego zaklęcia na przywrucenie pozycji. Czego oczekujesz?
Nawet nie zająłeś się pozycjonowaniem, widzę że nie masz o tym zielonego pojęcia.
Nie poznasz seo jeśli chcesz pozycjonować tylko jedną stronę, co do pozycjonowania z allegro to uznam to za żart.
Nawet nie zająłeś się pozycjonowaniem, widzę że nie masz o tym zielonego pojęcia.
Nie poznasz seo jeśli chcesz pozycjonować tylko jedną stronę, co do pozycjonowania z allegro to uznam to za żart.
Napisano 01 grudzień 2008 - 12:04
Może się nie znam , ale zapłacę komuś 50 zł kto mi to zrobi do porządku
Do ciebie Jarosz ta propozycja nie obowiązuje , ale dzięki
Napisano 01 grudzień 2008 - 12:21
ja to aż się dziwie ze nie wyłapaleś bana :-) przeciez reklamy zajmują całą niemal stronę, nie widac tresci. btw: adkontekst zezwala na reklamy w popupach ??
Pozycjonowanie z allegro w Twoim przypadku będzie ewidentnie na miejscu. Są doskonałe oferty za 9,99PLN
Pozycjonowanie z allegro w Twoim przypadku będzie ewidentnie na miejscu. Są doskonałe oferty za 9,99PLN
Pozdro, Toy
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Napisano 01 grudzień 2008 - 12:52
rotfl
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 01 grudzień 2008 - 01:25
Za 50zł to tu nawet nikomu nie będzie się chciało wchodzić na tego linka ?
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc