Witam !
Mam problem z pozycjonowaniem, a zatem: moja strona www.moszczenica.info, po wpisaniu w google moszczenica była na 1 stronie na 3 pozycji od dołu, a teraz jest na 5 stronie googli na 4 pozycji od góry. Proszę o pomoc, co zrobić by stronka była na 1 stronie google?
Z góry dzięki !
Strona 1 z 1
Problem z pozycjonowaniem!!!
Napisano 06 luty 2009 - 03:12
Wygląda na filtr.
1. Zapoznaj się z wskazówkami jakościowymi Google - http://www.google.com/support/webmasters/b...35769&hl=pl
2. Usuń wszystko co przyczyniło się do filtra. W twoim przypadku będą to najprawdopodobniej linki w stopce.
3. Zarejestruj się w Google Webmaster Tools - www.google.com/webmasters/tools/?hl=pl i zgłoś żądanie ponownego rozpatrzenia witryny.
4. Jak wszystko zrobisz dobrze, to powinni usunąć filtr i przywrócić Ci wcześniejsza pozycję.
1. Zapoznaj się z wskazówkami jakościowymi Google - http://www.google.com/support/webmasters/b...35769&hl=pl
2. Usuń wszystko co przyczyniło się do filtra. W twoim przypadku będą to najprawdopodobniej linki w stopce.
3. Zarejestruj się w Google Webmaster Tools - www.google.com/webmasters/tools/?hl=pl i zgłoś żądanie ponownego rozpatrzenia witryny.
4. Jak wszystko zrobisz dobrze, to powinni usunąć filtr i przywrócić Ci wcześniejsza pozycję.
Napisano 06 luty 2009 - 08:01
chłopie nie rób tego !
Jednym słowem zostałes wyprzedzony przez konkurencje. Czy kazdy spadek musi byc tlumaczony jako filtr?
Bez przesady.
A jak pozycjonowales strone?
Od kiedy miala pozycje w pierwszej 10?
Jednym słowem zostałes wyprzedzony przez konkurencje. Czy kazdy spadek musi byc tlumaczony jako filtr?
Bez przesady.
A jak pozycjonowales strone?
Od kiedy miala pozycje w pierwszej 10?
Autorski system automatycznego wysyłania wpisów do precli - tylko 100 złotych - szczegóły na PW.
Napisano 10 luty 2009 - 07:19
No ale strona ładny miesiąc była na pierwszej stronie google, i rano patrze bach 5 stronka. Według mnie to chyba filtry.
Napisano 11 luty 2009 - 05:31
Jednak filtry były. Zrobiłem jak kolega kazał i pozycja wróciła. Ale teraz jak dobrze wypozycjonowac strone ?
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc