Pozycjonowanie.pl: Strona wypadla z google :( - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Strona wypadla z google :( Filtr - Ban ? Czy co ? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Rikardo 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 14 marzec 2009 - 12:11

Witam. Adres strony o ktorej mowa: www.counter-strike-arena.pl
Strona powstala nie dawno i troche ja reklamowalem sam w rozne sposoby i wszystko bylo pięknie strona mozna szczerze powiedziec szła w góre.
Zainteresowałem sie pozycjonowaniem przez rózne firmy trafiłem na KATALOGOWANIE wysłalem maila i dostalem odpowiedz:
CYTAT
Wyszukiwarki i katalogi

Dodanie serwisu internetowego do wyszukiwarek i katalogów jest bardzo ważnym elementem promocji w Internecie. Ponad 80% ruchu na stronach WWW generują właśnie wyszukiwarki, które tworzą swoje rankingi biorąc pod uwagę w głównej mierze tzw. link popularity czyli ilość miejsc w Sieci, gdzie znajdują się odnośniki do danego serwisu internetowego.

RE:
W nawiązaniu do Pana zapytania chciałam poinformowac, iż realizacja usługi katalogowania a zatem dodanie strony do katalogów qlWeb zajmuje zwykle około miesiąca. Za pomocą logowania do panelu klienta, wykorzystując login i hasło podane przy rejestracji może Pan śledzić postęp w realizacji zamówienia. Ze względu na autorskie oprogramowanie nie udzielamy szczegółowej listy katalogów.

Bez watpienia taka zacheta zakupilem dodanie do 500 tysiecy katalogów. Dzis odpalam program FREE MONITOR FOR GOOGLE i widze screen:

Widac na nim ze strona była wyzej a obecnie wcale jej niema. Niewiem dlaczego i o co chodzi? Czy wróci czy nie?

Sprawdziłem :site:nazwa strony i strona jest na pierwszych wynikach nie dostała bana. Czy to jest jakis filtr ? Czy da sie z tego wyjsc? czy wszystko wróci do normy? I czy jest to spowodowane tym katalogowaniem? Warto dodac ze póki co strona zostala dodana do 25 tysiecy katalogów.

Prosze o odpowiedz. Bardzo Dziekuje

0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1