Pozycjonowanie.pl: serwis społecznościowy a konkurs na poleconych - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

serwis społecznościowy a konkurs na poleconych

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   prawyyy 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 07 maj 2009 - 07:44

Witam, temat będzie dość świeży jak i strona o której chce napisać,
3 tydzień z kolei można odwiedzać już serwis społecznościowy zmagania.pl (stworzony z koncepcji ibeatyou.com)
aby pozyskać większe zainteresowanie ruszył konkurs, można go nazwać programem partnerskim równie dobrze w tym przypadku...
główną nagrodą za polecanie użytkowników jest Sony PSP, noi teraz pytanie do was, czy to jest dobry kierunek w którym idzie projekt z taką formą promocji?
Swoją drogą to zabieg w którym ma zadziałać marketing wirusowy, jednak obecnie sam nie jestem przekonany co do jego rezultatów bo to dopiero początki
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   ewaslawek5 

• Newbie
  • Pip

Napisano 09 maj 2009 - 08:29

Byłem na stronie, jednak nie za bardzo wiem czego serwis dotyczy...? Sam pomysł promocji uważam oczywiście za genijalny smile.gif

GoodStat - monitoring stron, statystyki, śledzenie pozycji w Google ;)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   bepob 

• Member
  • PipPip

Napisano 24 czerwiec 2009 - 01:03

Jeśli chodzi o sam pomysł to dla mnie bomba. Co do pomysłu na akcję, to boję się, że PSP będzie główną motywacją do działania. Spróbuj może nagłośnić jakieś dziwne wyzwania, albo sam je wymyśl, jak je przebijesz wygrywasz PSP. Jestem na 100% procent pewny, że z moim pomysłem lub bez o serwisie będzie głośno rolleyes.gif
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych