Witam wszystkich zalozylem stronke www.bieszczadzkienoclegi.com i robie co moge ale nie moge sie przebic w tym googlu prosze pomozcie mi bo mnie szef zabije!!
Strona 1 z 1
pomozcie bo nie wiem co zrobić!!! www.bieszczadzkienoclegi.com
Napisano 13 marzec 2006 - 07:23
idz z tym na forum.optymalizacja.com
Tutaj podobno rozmawia sie o powaznych rzeczach :-)
Tutaj podobno rozmawia sie o powaznych rzeczach :-)
asdfasdfasfasdfasfsadfasfd
Napisano 15 marzec 2006 - 11:52
czesc.
po prostu mi chodzi o maksymalnie szybki efekt tylko oby byl skuteczny.
chcialbym aby stronka ladowala sie przy haslach np bieszczady ktore nie sa oblegane.
moze ktos napisze mi pare zdan jak to zrobic
chcialbym aby stronka ladowala sie przy haslach np bieszczady ktore nie sa oblegane.
#4 Guest_Karolek_*
Napisano 15 marzec 2006 - 12:26
czesc.
Jesli maja to byc "czyste" metody wypromowania strony to zacznij od najbardziej podstawowych spraw jak dodanie strony stopniowo do wszystkich znanych Ci katalogow - pamietaj, o tym, zeby starac sie dawac rozne tutuly i opisy strony, zeby linki prowadzace do Twojej strony mialy rozne opisy.
Kolejny sposob to poszukaj na roznego rodzaju forum dla webmatserow osob chetnych do wymiany linkow - staraj sie nie linkowac 1:1 - jesli ktos ma strone A i B, a Twoja to C to staraj sie robic tak, zeby ktos linkowac do Ciebie ze strony A do C, a Ty z C do B, staraj sie unikac linkowania A do C i C do A...
Kolejnym krokiem jest kupowanie linkow, ale mysle, ze jesli fraza nie jest bardzo obleana to pierwsze 2 sposoby zupelnie Ci wystracza
milego promowania stron.
BTW. to forum nie tylko jest dla osob spamujacych, ale dla wwszystkich co maja do czynienia z wyszukiwarkami, ale do tego sa odpowiednie dzialy, jak np ten
Napisano 19 marzec 2006 - 01:35
Jesli maja to byc "czyste" metody wypromowania strony to zacznij od najbardziej podstawowych spraw jak dodanie strony stopniowo do wszystkich znanych Ci katalogow - pamietaj, o tym, zeby starac sie dawac rozne tutuly i opisy strony, zeby linki prowadzace do Twojej strony mialy rozne opisy.
Kolejny sposob to poszukaj na roznego rodzaju forum dla webmatserow osob chetnych do wymiany linkow - staraj sie nie linkowac 1:1 - jesli ktos ma strone A i B, a Twoja to C to staraj sie robic tak, zeby ktos linkowac do Ciebie ze strony A do C, a Ty z C do B, staraj sie unikac linkowania A do C i C do A...
Kolejnym krokiem jest kupowanie linkow, ale mysle, ze jesli fraza nie jest bardzo obleana to pierwsze 2 sposoby zupelnie Ci wystracza
milego promowania stron.
BTW. to forum nie tylko jest dla osob spamujacych, ale dla wwszystkich co maja do czynienia z wyszukiwarkami, ale do tego sa odpowiednie dzialy, jak np ten
wielki dzieki wlasnie o pare tak cennych wskazówek mi chodzilo
teraz wiem ze nie bladze
Napisano 30 marzec 2006 - 11:44
czesc.
Ja zaczołem od ABC Pozycjonowanie robi to taki jeden koleś. Jest to zbiór linków jak ja to miałem było 50 linków katalogów. Wszystko ładnie w PDF - ie i sobie wpisujesz na tej podstawie sprawdzasz czy cie dodali, robisz stronke na syfy czyli linki zwrotne z katalogów. hmm to był jakiś abc.balin.pl ale ja to przez allegro kupiłem w banerach odsłonach.
Pozdrawia Wuu
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc