Pozycjonowanie.pl: Turystyka - co polecacie? - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Turystyka - co polecacie? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Entropher 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members

Napisano 06 czerwiec 2009 - 09:46

Działa ktoś w branży wycieczkowej tutaj? Ciekaw jestem gdzie spieniężacie ruch - mam trochę uu pod głowne keye jak tunezja, ale i niszówki hoteli - i szukam programu partnerskiego do podpięcia. Przyglądałem się pp invia, ale ich stronka nie wygląda zbyt zachęcająco, w każdym razie ja bym tam wycieczki nie zabukował wink.gif Odpoczne chyba jeszcze nie wydało pp. Możecie coś polecić? smile.gif
:-00
>:-D
8o
:[[[
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   mateuszm 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 07 czerwiec 2009 - 01:56

CYTAT(Entropher @ Jun 6 2009, 10:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Działa ktoś w branży wycieczkowej tutaj? Ciekaw jestem gdzie spieniężacie ruch - mam trochę uu pod głowne keye jak tunezja, ale i niszówki hoteli - i szukam programu partnerskiego do podpięcia. Przyglądałem się pp invia, ale ich stronka nie wygląda zbyt zachęcająco, w każdym razie ja bym tam wycieczki nie zabukował wink.gif Odpoczne chyba jeszcze nie wydało pp. Możecie coś polecić? smile.gif

Możesz sprawdzić tripscash.com, ale jak chwilę pomyślisz, to zobaczysz, że to tylko kolejny pośrednik między rozsądnym programem partnerskim a Tobą. A poza tym, możesz sprawdzić Travelocity w CJ, ale coś mi mówi, że oni zwracają większą uwagę ma źródło ruchu niż Tripscash.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Entropher 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 07 czerwiec 2009 - 08:51

Ruch jest z Polski, 100% Whitehat smile.gif
8o
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   mateuszm 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 07 czerwiec 2009 - 10:45

CYTAT(Entropher @ Jun 7 2009, 09:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ruch jest z Polski, 100% Whitehat smile.gif

To ze względu na kraj może być trudniej - Travelocity, o którym wspomniałem nie dorobiło się jeszcze polskiej wersji, tripscash też ma landing pages po angielsku.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   ToyotaSupra 

• Mroczny Onanista
  • PipPipPip

Napisano 07 czerwiec 2009 - 02:29

zdecydowanie liderzy: odpoczne.pl, booking.com smile.gif

no i w końcu jak odpalimy, to mój smile.gif
Pozdro, Toy

Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Tawa 

• Newbie
  • Pip

Napisano 10 czerwiec 2009 - 10:23

CYTAT(Entropher @ Jun 6 2009, 10:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Przyglądałem się pp invia, ale ich stronka nie wygląda zbyt zachęcająco, w każdym razie ja bym tam wycieczki nie zabukował wink.gif

Witam,

na obronę naszej witryny INVIA muszę napisać, że użytkownicy w rejonie Europy Środkowej są innego zdania i w chwili obecnej z naszą agencją wybrało się już ponad 350 tysięcy klientów. Spora grupa została również wysłana przez partnerów w programie partnerskim, który co miesiąc przeciętnie wypłaca +/- 80 tysięcy złotych na prowizjach.

Prawdą owszem jest, że INVIA dopiero rusza na rynku polskim, więc jest to raczej mniej zanana marka. Nie mniej jednak na pewno interesują mnie szczegóły takiej opinii - co dokładnie jest nie tak z witryną. Zawsze zależy nam na poprawieniu konwersji naszych partnerów :-). W razie czego proszę pisać na maila affiliate at invia.pl.

0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Entropher 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 18 czerwiec 2009 - 10:13

Bannery wyglądają troszkę tragicznie - Ustawiam kampanię na Grecję, wybieram banner dynamiczny i pojawia mi się baner wątpliwej jakości z ofertami wycieczek do Egiptu. Proponuję skupić się na kreacjach smile.gif
8o
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Tawa 

• Newbie
  • Pip

Napisano 22 czerwiec 2009 - 10:08

Mam nadzieję, że bannery oferowane naszym partnerom nie są aż tak tragiczne, ale oczywiście jest to bardzo subjektywny pogląd. Niemniej jednak troche mnie zaskoczyła notka o wyświetlaniu ofert z wycieczkami do Egiptu przy ustawieniu kampanii na Grecję. Odrazu przetestowałem większość bannerów dynamicynych i tutaj można obejrzeć wyniki: Bannery dynamiczne Grecja, ale niestety jak dotąd nienatrafiłem na opisywany problem.

Może chodziło o statytczne JPG podglądy w Generatorze kodów HTML, gdzie wyświetlają się tylko przykłady bannerów?
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   bmw328i 

• Newbie
  • Pip

Napisano 27 sierpień 2009 - 04:07

Wkrótce będzie można zarejestrować sie do bezpośredniego programu partnerskiego "Sprzedaż biletów autokarowych" na stronie www.bilety-autokarowe.strefa.pl
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1