Witam
Od jakiegos czasu pozycjonuje stronki, ale nie tety nie umiem ich ttwrzy. Znam jedynie ogolne zasady jezykow programowania stron i dosc dobrze html.
Chcialem stworzyc sobie zaplecze w postaci blogu, lecz napisac go w htmlu i postawic na bezplatnym serwerze gdzies na interii czy wp (obojetnie).
teraz pytanko...
Czy zwykla strona w htmlu , malo atrykcyjna "z zewnątrz" dla uzytkownikow internetu, lecz zawierajaca porządną treść i znajdująca się na darmowym serwerze ma szanse zdobyc chociazby PR=3?.
Pozdrawiam i dzieki.
Strona 1 z 1
blog w htmlu i na darmowym serwerze?
Napisano 08 czerwiec 2009 - 04:59
hmm moze zle zadalem pytanie...
Czy taka strone bedize trudniej wypozycjonowac niz strone na serwerze platnym, o lepszej jakosci ?
Czy taka strone bedize trudniej wypozycjonowac niz strone na serwerze platnym, o lepszej jakosci ?
Napisano 08 czerwiec 2009 - 09:27
Jesli tylko ten darmowy serwer, nie bedzie zbytnio mulil i nie bedzie niedostepny, to nie ma roznicy.
Napisano 09 listopad 2009 - 10:12
według mnie nie ma to znaczenia dużego. płatny czy darmowy? nie ma to na prawdę znaczenia. bardziej liczy się nazwa domeny. pozdr!
Napisano 07 grudzień 2009 - 10:03
Nie warto robić wartościowej strony na darmowym hoście, ceny hostingów zaczynają się od 2,5 zł/mc, więc wydatek po prostu śmieszny
Forum warte polecenia wszystkim maniakom rozgrywek sieciowych gry mmo - najpopularniejsze gry sieciowe
Piękny dom opieki - Bryza, pomorskie
Po co płacić za coś, co można mieć za friko konto internetowe - najlepsze oferty na rynku
Piękny dom opieki - Bryza, pomorskie
Po co płacić za coś, co można mieć za friko konto internetowe - najlepsze oferty na rynku
Napisano 08 grudzień 2009 - 03:17
Stawianie bloga w htmlu ?
Pożyczka lub dowiedz się Jaką lokatę wybrać
Napisano 10 grudzień 2009 - 10:09
ogólnie źle sie do tego zabierasz, robuienie czegoś w czystym html co ma być dynamiczne (bo taka jest isotta blogów) to obawiam się, że szybko Cie to przytłoczy... skorzystaj z wordpress'a.
PR może uzyskać każda strona. Ja oferuje pozyskiwanie PR dla wielu stron i dynamiczne jak i statyczne zyskują po skorzystaniu z oferty silną pozycję i wysoki PR (choć nie wiem dlaczego ludziom tak na PR zależy <bezradny> )
PR może uzyskać każda strona. Ja oferuje pozyskiwanie PR dla wielu stron i dynamiczne jak i statyczne zyskują po skorzystaniu z oferty silną pozycję i wysoki PR (choć nie wiem dlaczego ludziom tak na PR zależy <bezradny> )
Napisano 12 grudzień 2009 - 12:51
Jeśli zamierzasz tworzyć coś wartościowego, to na pewno nie na darmowych hostingu. Taki host prędzej czy później zrobi Ci przykrą niespodziankę, przestanie funkcjonować i cała Twoja praca pójdzie na marne. Zainwestuj w coś płatnego (hosting, domena) i wtedy nawet gdy usługodawca zawiesi działalność zawsze będziesz mógł się przenieść ze strona i domeną do kogoś innego.
Profesjonalne opisy do katalogów z synonimami
Sprzedam 2 miejsca w sygnaturce (10zł/miesiąc). Pisać na PW. Mam też inne wolne sygnatury na różnych forach.
Sprzedam 2 miejsca w sygnaturce (10zł/miesiąc). Pisać na PW. Mam też inne wolne sygnatury na różnych forach.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc