Chciałbym wam pokazać moją jak na razie skromną i nie dopracowaną stronę
A mianowicie www.emilyoo.ubf.pl
Grafika i estetyka strony nie zadowala , ale za to jest trochę treści i rozrywki.
I dla ciekawskich , tak pozycjonuję stronę w frazach -> EmilYoo , Serwis wielotematyczny , portal wielotematyczny , forum , gry online , filmy online , ubf.pl , Emil Węgliński
Strona 1 z 1
Serwis wielotematyczny
Napisano 17 lipiec 2009 - 10:01
CYTAT(emilyoo @ Jul 17 2009, 04:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Serwis wielotematyczny , portal wielotematyczny
Nie ma sensu, zastanów się, ilu ludzi wpisze jedną z tych fraz w wyszukiwarce...
Z kolei na "gry online" to wątpię, żebyś się przebił. Podobnie "filmiki online".
Napisano 18 lipiec 2009 - 02:56
ooo, php-fusion z włączonymi komentarzami
super serwis, miło ze w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze stawia takie fajne serwisy
dodałem do ulubionych
Pozdro, Toy
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Przeczytaj !!! *** Aktualnie pozycjonuję: zakłady sportowe i przemysłowe hehe...
jak słowo daję, PUSTE SERPY, nisza czeka :) *** że co, że jak, no właśnie :) YEAH
Napisano 02 sierpień 2009 - 04:36
Okey zmieniłem te frazy powyrzucałem te na których na pewno się nie załape , dodałem też dwa nowe działy
a teraz słowa kluczowe wyglądają tak -> ubf.pl , Emil Węgliński , strona wielotematyczna , EmilYoo , Serwis wielotematyczny , portal wielotematyczny
Macie może jakieś pomysły co dodać co usunąć ? Nie tylko pod względem pozycjonowania...
a teraz słowa kluczowe wyglądają tak -> ubf.pl , Emil Węgliński , strona wielotematyczna , EmilYoo , Serwis wielotematyczny , portal wielotematyczny
Macie może jakieś pomysły co dodać co usunąć ? Nie tylko pod względem pozycjonowania...
Napisano 14 sierpień 2009 - 12:13
Wyrzuć jeszcze te na które nie będziesz miał ruchu.
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 26 listopad 2009 - 07:57
Nie no trochę zostało .
Doszedłem do wniosku ,że skoro w google nie mam odpowiedniego nazwę to kapitału , to muszę go szukać w partnerach i tak właśnie wymieniam się linkami a z niektórymi stronami nawiązałem mocniejszą współpracę . Czego efektem było podniesienie się ilości userów do 311 . Niestety drugi admin chciał naszkodzić i trochę usunął . Na szczęście problemu już nie ma.
Doszedłem do wniosku ,że skoro w google nie mam odpowiedniego nazwę to kapitału , to muszę go szukać w partnerach i tak właśnie wymieniam się linkami a z niektórymi stronami nawiązałem mocniejszą współpracę . Czego efektem było podniesienie się ilości userów do 311 . Niestety drugi admin chciał naszkodzić i trochę usunął . Na szczęście problemu już nie ma.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Dodaj odpowiedź