Strona 1 z 1
Precle i co dalej?
Napisano 11 sierpień 2009 - 07:59
Witam!
Od jakiegoś czasu próbuję wypozycjonować swoją stronę na hasła kluczowe: fotografia ślubna Tarnów, zdjęcia ślubne Tarnów, fotografia ślubna Kraków, zdjęcia ślubne Kraków, fotograf ślubny Kraków.
Zacząłem od dodawania do katalogów, jednak przeczytałem, że qlweby nic nie dają. Zainteresowałem się preclami. Napisałem trochę artykułów, z czego 10 całkowicie unikalnych na hasła fotografia ślubna Tarnów i fotografia ślubna Kraków. Poza tym jakieś 20 precli z mieszaniem treści, synonimami itp.
Pytanie brzmi - co robić dalej?
Moje aktualne pozycje:
fotografia ślubna Tarnów - 17 pozycja (jeszcze dzisiaj była 9, trochę spadło)
zdjęcia ślubne Tarnów - 36
fotograf ślubny Kraków - 91 (dzisiaj przed południem było coś w granicach 30-40)
plener ślubny kraków - 50 (też było wyżej)
Adres strony: www.patrykwalkowicz.pl
Od jakiegoś czasu próbuję wypozycjonować swoją stronę na hasła kluczowe: fotografia ślubna Tarnów, zdjęcia ślubne Tarnów, fotografia ślubna Kraków, zdjęcia ślubne Kraków, fotograf ślubny Kraków.
Zacząłem od dodawania do katalogów, jednak przeczytałem, że qlweby nic nie dają. Zainteresowałem się preclami. Napisałem trochę artykułów, z czego 10 całkowicie unikalnych na hasła fotografia ślubna Tarnów i fotografia ślubna Kraków. Poza tym jakieś 20 precli z mieszaniem treści, synonimami itp.
Pytanie brzmi - co robić dalej?
Moje aktualne pozycje:
fotografia ślubna Tarnów - 17 pozycja (jeszcze dzisiaj była 9, trochę spadło)
zdjęcia ślubne Tarnów - 36
fotograf ślubny Kraków - 91 (dzisiaj przed południem było coś w granicach 30-40)
plener ślubny kraków - 50 (też było wyżej)
Adres strony: www.patrykwalkowicz.pl
Napisano 12 sierpień 2009 - 09:07
1) Podlinkuj te wpisy czymś
2) Pisz dalej - te liczby nie robią wielkiego wrażenia
3) Linkuj DOBRYMI katalogami (za jakość zazwyczaj trzeba płacić, ale w końcu chcesz zarabiać na tej stronie, czyż nie?)
powodzenia
2) Pisz dalej - te liczby nie robią wielkiego wrażenia
3) Linkuj DOBRYMI katalogami (za jakość zazwyczaj trzeba płacić, ale w końcu chcesz zarabiać na tej stronie, czyż nie?)
powodzenia
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 12 sierpień 2009 - 10:50
CYTAT(balas @ Aug 12 2009, 10:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
1) Podlinkuj te wpisy czymś
Czym na przykład mogę je linkować?
CYTAT(balas @ Aug 12 2009, 10:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Czy ważne jest, żeby były tematyczne, czy wystarczy że mają wysoki pr i są płatne?
Zastanawiam się czy jest sens kupowania na allegro linków pozycjonujących np z pr4 na miesiąc?
Napisano 12 sierpień 2009 - 06:22
CYTAT(Jarosz @ Aug 12 2009, 03:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
jeśli masz jakieś domeny i zaplecze to seodopalacz.pl
Niestety nie posiadam takowego. Co innego mogę zrobić?
Napisano 31 sierpień 2009 - 11:33
Artykuly Seo to po katalogach podstawa pozycjonowania.
Moim zdaniem powinieneś najpierw zobaczyć jak takie wpisy są poprawnie napisane. Podejrzyj w dobrych katalogach inne artykuły. Nastepnie napisz kilka porzadnych artów i podlinkuj je.
pozdrawiam .
Moim zdaniem powinieneś najpierw zobaczyć jak takie wpisy są poprawnie napisane. Podejrzyj w dobrych katalogach inne artykuły. Nastepnie napisz kilka porzadnych artów i podlinkuj je.
pozdrawiam .
Napisano 01 wrzesień 2009 - 07:04
CYTAT(n000 @ Aug 13 2009, 02:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Zrobic zaplecze.
albo kupić. jest wiele osób zajmujących się tym profesjonalnie. poza tym 20 precli to nic. 2000 to zaledwie ok.
Napisano 03 wrzesień 2009 - 05:48
CYTAT(hitchcock @ Aug 12 2009, 11:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Czym na przykład mogę je linkować?
Czymkolwiek po czym przejdzie bot i zobaczy backlink. Większość stron www to potencjalne źródła linków.
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Napisano 04 wrzesień 2009 - 03:55
CYTAT(balas @ Sep 3 2009, 06:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Czymkolwiek po czym przejdzie bot i zobaczy backlink. Większość stron www to potencjalne źródła linków.
np. to forum.
wstaw sobie link z 3 anchorami w sygnaturkę (stopkę)
Napisano 09 wrzesień 2009 - 06:05
Zbieraj linki => katalogi (nawet z niskim PR), precle (najlepiej te zadbane, jest szansa że będą dłużej) i swl (stałe, na początek w małej ilości).
Buduj w międzyczasie zaplecze. Powodzenia.
Buduj w międzyczasie zaplecze. Powodzenia.
Napisano 10 wrzesień 2009 - 11:46
witam,
proponowałbym poczytać jak takie artykuly powinno się dobrze pisać. następnie tak jak poprzednicy powiedzieli dodaj do dobrych zadbanych katalogow.
pozdrawiam.
proponowałbym poczytać jak takie artykuly powinno się dobrze pisać. następnie tak jak poprzednicy powiedzieli dodaj do dobrych zadbanych katalogow.
pozdrawiam.
Napisano 16 wrzesień 2009 - 04:20
Jeśli jesteś początkujący to SWL nie polecam.Dodawaj arty do precli, wpisy do katalogów itd. poprostu zdobywaj nowe linki.Tylko nie za dużo na raz ale systematycznie.No i najlepiej ręcznie bez wszelkich automatów.
Ubezpieczenia komunikacyjne - tanie ubezpieczenia komunikacyjne.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc