Strona 1 z 1
windeco.pl
Napisano 07 wrzesień 2009 - 01:35
windeco.pl
proszę o ocenę i uwagi.
proszę o ocenę i uwagi.
Napisano 07 wrzesień 2009 - 03:48
Górna belka serio fajna, o reszcie niestety nie moge tego powiedzieć. Chociaż podstrony są ok, ale strona główna źle wygląda. Logo w top również słabe.
Napisano 10 wrzesień 2009 - 08:57
W divie o id bottom menu masz linki do
* About Joomla!(404)
* Features (404)
* News (200)
* The Community (404)
czyli linki do nie istniejących podstron.
Spolszcz skrypt
http://windeco.pl/index.php?option=com_new...1&Itemid=18
* About Joomla!(404)
* Features (404)
* News (200)
* The Community (404)
czyli linki do nie istniejących podstron.
Spolszcz skrypt
http://windeco.pl/index.php?option=com_new...1&Itemid=18
DOBRY I TANI HOSTING na którym znajduję się ładny precelek o nazwie Ciekawe strony z zabezpieczeniem antybotowym.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Książki o pozycjonowaniu tylko te najlepsze.
Napisano 11 wrzesień 2009 - 08:00
Logo i grafika - jest wg mnie ok.
W header strony masz jeszcze: <meta content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" name="generator"/>
Trochę za duży ten obszar pod górną belką, bo nie widać w całości tego przesuwającego się paska (chyba, że taki był zamysł autora).
Usuń linki, o których wspomniał Ci Zen Vantalye a zamiast nich daj jakiś regulamin.
...od strony SEO Joomla jest dobrze zbudowana więc nie będziesz miał pod górkę. Powodzenia.
W header strony masz jeszcze: <meta content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" name="generator"/>
Trochę za duży ten obszar pod górną belką, bo nie widać w całości tego przesuwającego się paska (chyba, że taki był zamysł autora).
Usuń linki, o których wspomniał Ci Zen Vantalye a zamiast nich daj jakiś regulamin.
...od strony SEO Joomla jest dobrze zbudowana więc nie będziesz miał pod górkę. Powodzenia.
Napisano 15 wrzesień 2009 - 01:14
ale ogólnie to ta strona chyba nie jet skonczona co ;d ?
Napisano 08 kwiecień 2010 - 10:35
Witam,
Strona została przebudowana. Proszę o opinie na jej temat.
www.windeco.pl
Z góry dziękuję za wszelkie informacje, porady oraz słowa krytyki
Strona została przebudowana. Proszę o opinie na jej temat.
www.windeco.pl
Z góry dziękuję za wszelkie informacje, porady oraz słowa krytyki
Napisano 08 kwiecień 2010 - 02:32
Po pierwsze - reklamy googla to chyba tymczasowo?
Po drugie - Informacja: Twoja przeglądarka nie akceptuje ciasteczek (cookies). Aby dodawać produkty do koszyka a następnie je zakupić włącz obsługę ciasteczek w twojej przeglądarce.
Prędzej bym poszedł do konkurencji niż włączył ciastka, bo tak chce sklep. Weź to pod uwagę
Po drugie - Informacja: Twoja przeglądarka nie akceptuje ciasteczek (cookies). Aby dodawać produkty do koszyka a następnie je zakupić włącz obsługę ciasteczek w twojej przeglądarce.
Prędzej bym poszedł do konkurencji niż włączył ciastka, bo tak chce sklep. Weź to pod uwagę
Napisano 12 kwiecień 2010 - 02:59
CYTAT
Po pierwsze - reklamy googla to chyba tymczasowo?
Tymczasowo
CYTAT
Masz rację! Poprawione.
Proszę o kolejne uwagi. Z góry dziekuję.
Napisano 16 kwiecień 2010 - 12:25
Witam,
Poprawiłem czcionki. Z ramkami mam problem, bo w każdej przeglądarce wyglądają inaczej
Spróbuję znaleźć jakies inne rozwiązanie. Logo takie jest i to kwestia gustu, czy się komu podoba czy nie 
Czekam na dalsze komentarze.
Poprawiłem czcionki. Z ramkami mam problem, bo w każdej przeglądarce wyglądają inaczej
Czekam na dalsze komentarze.
Napisano 18 kwiecień 2010 - 03:01
od razu lepiej po zmianie czcionek, mam jeszcze pare uwag, zaczne moze od tej czerwono zoltej strzalki z napisem punktu sprzedazy firan, bardzo razi mnie "jakosc" owej strzalki, to samo tyczy calej gory, bardzo widac to przy tych obrazkach nad lozkiem, kolo lampy i w paru innych miejscach, co do napisu windeco.pl wrzuc tam cien troszke bardziej widoczny pod niego. A juz najlepszym rozwiazaniem bylo by polaczenie tej "poduszki" bordowo niebieskiej czy co to jest z napisem windeco (pokombinuj by uzyskac jakis ciekawy efekt)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Dodaj odpowiedź