Jakie programy partnerskie polecacie ? - mam na myśli sprawdzone, na których zarobiliście, wypłaciliście pieniądze i możecie polecić.
Osobiście polecam program partnerski mBanku. Na uwagę również zasługuję program partnerski Złotych myśli i aukcji kredytowych.
Strona 1 z 1
Programy partnerskie
Napisano 29 październik 2009 - 11:32
--------------------------
ProgramPartnerski.biz.pl - Programy partnerskie krok po kroku. Sprawdź, zarejestruj się i zacznij zarabiać.
ProgramPartnerski.biz.pl - Programy partnerskie krok po kroku. Sprawdź, zarejestruj się i zacznij zarabiać.
Napisano 24 listopad 2009 - 12:59
Złote Myśli - to już przecież jest na każdej chyba stronie i blogu. Już mnie zaczyna odrzucać!
...a książki z miesiąca na miesiąc jakościowo gorsze. Ile osób może przepisywać tą samą książkę własnymi słowami? Jestem ciekaw kiedy się to "zapadnie".
Żeby teraz zarobić na PP, to musi być on jakiś innowacyjny. Powinien oferować coś nowego. Na e-booki od ZM już za późno. Karty dawno rozdane.
Żeby teraz zarobić na PP, to musi być on jakiś innowacyjny. Powinien oferować coś nowego. Na e-booki od ZM już za późno. Karty dawno rozdane.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc