Pozycjonowanie.pl: Hosting i peakclick - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Hosting i peakclick Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   perpetka 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members

Napisano 17 marzec 2006 - 01:24

Witam

Mam takie dwa nurtujace mnie pytania.

Pierwsze pytanie: Gdzie moge w peakclicku znalezc zestawienie stawek za poszczegolne slowa? Wiem, ze jest zestawienie najpopularniejszych slow, ale czy jest zestawienie WSZYSTKICH (od najdrozszych do najtanszych)?

Drugie pytanie: Czy znacie moze jakies darmowe hostingi (nie pytam o blogi typu msn czy blogger), ktore daja mozliwosc wysylania plikow przez ftp oraz sa najmocniej punktowane? Na zdecydowanej wiekszosci darmowych hostingow jest wysylka tylko poprzez file managera zamieszczonego na www, co mnie niestety do konca nie satysfakcjonuje poniewaz mozna wysylac max 5-10 plikow jednoczesnie, a to juz utrudnia "prace" tongue.gif ...

Pozdrawiam smile.gif
0

#2 Guest_Karolek_*

• Grupa: Guests

Napisano 17 marzec 2006 - 01:58

> Pierwsze pytanie: Gdzie moge w peakclicku znalezc zestawienie stawek za poszczegolne slowa? Wiem, ze
> jest zestawienie najpopularniejszych slow, ale czy jest zestawienie WSZYSTKICH (od najdrozszych do
> najtanszych)?

jesli masz swoja liste keywordow i chcesz dla nich poznac stawki to najlepiej sprawdzac je za pomoca feeda - tzn. zadawac zapytanie o feeda i dostaniesz wyniki wraz ze stawkami
zaleznie jakie IP podasz (z jakiego kraju) przy sprawdzaniu o feeda takie stawki dostaniesz
pamietaj, ze jest takie cos jak "standard feed" i "advanced feed" i stawki znacznie sie roznia na nich.
najlepiej uzyc do tego skryptu smile.gif

> Drugie pytanie: Czy znacie moze jakies darmowe hostingi (nie pytam o blogi typu msn czy blogger), ktore
> daja mozliwosc wysylania plikow przez ftp oraz sa najmocniej punktowane? Na zdecydowanej wiekszosci
> darmowych hostingow jest wysylka tylko poprzez file managera zamieszczonego na www, co mnie
> niestety do konca nie satysfakcjonuje poniewaz mozna wysylac max 5-10 plikow jednoczesnie, a to juz
> utrudnia "prace" tongue.gif ...

jesli szukasz freehostow to sprobuj poszukac po katalogach freehostow - w google tego pelno smile.gif
a jesli chodzi o freehosty z filemanagerem to nic innego tylko znalezc osobe, ktora napisze Ci skrypt do wrzucania plikow i problem rozwiazany smile.gif

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   perpetka 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 17 marzec 2006 - 02:42

QUOTE(Karolek @ Mar 17 2006, 01:58 AM) Wyświetl post

jesli masz swoja liste keywordow i chcesz dla nich poznac stawki to najlepiej sprawdzac je za pomoca feeda - tzn. zadawac zapytanie o feeda i dostaniesz wyniki wraz ze stawkami
zaleznie jakie IP podasz (z jakiego kraju) przy sprawdzaniu o feeda takie stawki dostaniesz
pamietaj, ze jest takie cos jak "standard feed" i "advanced feed" i stawki znacznie sie roznia na nich.
najlepiej uzyc do tego skryptu smile.gif
hmm kurcze, na wielu innych programach ppc sa takie statystyki. Na pewno nie ma innej mozliwosci?

QUOTE(Karolek @ Mar 17 2006, 01:58 AM) Wyświetl post

jesli szukasz freehostow to sprobuj poszukac po katalogach freehostow - w google tego pelno smile.gif
a jesli chodzi o freehosty z filemanagerem to nic innego tylko znalezc osobe, ktora napisze Ci skrypt do wrzucania plikow i problem rozwiazany smile.gif
Tak, tak pelno, czasami az sie pogubic mozna wink.gif Mozesz przyblizyc troszke bardziej idee tego skryptu? Bo szczerze powiedziawszy nie spotkalem sie z takim czyms. Nawet nie wyobrazam sobie dzialania takiego skryptu. Od razu mowie, ze up nie odbywa sie z serwera (czyli kopiowanie zdalne odpada), lecz z localhosta. Bylbym wdzieczny za jakakolwiek pomoc. smile.gif

0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   debbie 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 17 marzec 2006 - 11:01

Zapewne chodzi o skrypt, który będzie się łączył odpowiednio z panelem na hoście i przy wykorzystaniu "odpowiednich funkcji" wysylal Twoje pliczki(bez Twojej ingerencji w wypełnianie formularza) wink.gif.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   mbojan 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:.

Napisano 17 marzec 2006 - 12:41

QUOTE(perpetka @ Mar 17 2006, 02:42 AM) Wyświetl post

hmm kurcze, na wielu innych programach ppc sa takie statystyki. Na pewno nie ma innej mozliwosci?

Wchodzisz na keyword stats i mozesz zobaczyc keywordy od wszystkich userow po ustawieniu odpowiednich opcji.
asdfasdfasfasdfasfsadfasfd
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   softw4re 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 18 kwiecień 2006 - 12:13

HOSTING:

Polecam www.host.sk:

300MB
10GB transferu / mc
PHP 4.0.3 (jakos tak wiem ze 4 napewno)
MYSQL
I możliwość dostępu przez ftp
Cena:
0 zł - zupełnie freeeeeee!

Sam mialem na nim stronke i praktycznie bez awaryjny. mały banner się wyświetla ale mozna go zamknąć. smile.gif
1551897 (GG) - jak komuś pomóc to piszcie............ Pomogę jeśli potrafię :)
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1