Witam
Nie zajmuję się pozycjonowaniem stron, aczkolwiek ostatnio zacząłem szukać informacji na stronach o pozycjonowaniu po tym, jak moja witryna z kilkudziesięciu odwiedzin dziennie, zaczęła być odwiedzana kilkaset razy dziennie i to przez całkowity przypadek.
Czemu?
Bo na stronie wstawiłem zdjęcie o nazwie kupa.jpg - zresztą zajrzyjcie sami http://www.rozenek.com/index.php?ln=polski...;article_id=299
Czasami mimowolnie człowiek dostaje niezłą pozycję w google, szkoda tylko, że dla idiotycznych słów kluczowych, to w ramach żartu,
pozdrawiam!
Paweł
Strona 1 z 1
kupa.jpg - mimowolne pozycjonowanie :-)
Napisano 19 styczeń 2010 - 01:20
Trafiłeś w bardzo nieprzyjemną nisze
Profesjonalne opisy do katalogów z synonimami
Sprzedam 2 miejsca w sygnaturce (10zł/miesiąc). Pisać na PW. Mam też inne wolne sygnatury na różnych forach.
Sprzedam 2 miejsca w sygnaturce (10zł/miesiąc). Pisać na PW. Mam też inne wolne sygnatury na różnych forach.
Napisano 22 styczeń 2010 - 11:35
no i na kupa.jpg pozycjonowanie.pl jest teraz na 7 pozycji
:D:D
Sichuan nadzieję, że compatriots na gładko odpływu nad ich trudności, z wczesnym klęski! 全中国的人民都在为你们祈祷! Wszyscy ludzie są Chiński modląc się za was! ! ! 阳光总在风雨后 , W słońce po deszczu,
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !
祝福四川! Sichuan błogosławieństwo! ! ! ! ! ! ! 祝福所有的四川人民平平安安! Pobłogosław wszystkich ludzi Sichuan bezpiecznie! ! ! ! ! ! !
na moc unikalnego contentu, trafficu przybywaj !!!!!!!!
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc