Pozycjonowanie.pl: Co to za program ? - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Co to za program ? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   morbidmind 

  • Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów: 8
  • Rejestracja: 21-marzec 09

Napisano 20 luty 2010 - 03:46

Witam

Szukałem jakiś tanich ofert pozycjonowania na allegro i trafilem na taka aukcje http://allegro.pl/show_item.php?item=930812338 Czy ktos moglby wyjasnic w jakis sposob dziala opisywany progra,m ??? Czy to jest cos takiego ze on wypelnia formularze np. na IPB i pozniej zakłada tematy ? Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Woristin 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 74
  • Rejestracja: 26-listopad 08

Napisano 20 luty 2010 - 10:48

CYTAT
Czy to jest cos takiego ze on wypelnia formularze np. na IPB i pozniej zakłada tematy ?


Zapewne tak.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   morbidmind 

  • Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów: 8
  • Rejestracja: 21-marzec 09

Napisano 20 luty 2010 - 11:20

CYTAT(Woristin @ Feb 20 2010, 10:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Zapewne tak.


Wiesz może w jaki sposob dziala taki skrypt ? ;d Tzn. wiem ze taki program pewnie odszukuje odpowiednie formularze i wypedłnia odpowiednie dane ale jak np. jest kod z obrazkiem do przepisania ? blink.gif
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Woristin 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 74
  • Rejestracja: 26-listopad 08

Napisano 20 luty 2010 - 11:21

To go odczytuje wink.gif
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   morbidmind 

  • Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów: 8
  • Rejestracja: 21-marzec 09

Napisano 21 luty 2010 - 06:33

to wyglada na dobra oferte ^^
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   bioevo 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 114
  • Rejestracja: 15-grudzień 09

Napisano 28 luty 2010 - 04:02

Mi to brzmi trochę chytrze, fajnie jakby to ktoś dokładnie przetestował.

Jestem ciekaw jakie gwarancje daje autor tego programu.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Motty 

  • Member
  • PipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 12
  • Rejestracja: 18-listopad 09

Napisano 07 marzec 2010 - 11:10

dajcie znać, jak już ktoś sprawdzi,
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Benobi 

  • Member
  • PipPip
  • Grupa: Members
  • Postów: 13
  • Rejestracja: 01-październik 09

Napisano 22 marzec 2010 - 12:56

dokladnie, tez chetnie sie dowiem jak to dziala smile.gif
0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych