Witam,
mam zamiar wymienić się linkami z serwisem o pr=3 bl=94 site=2500 serp=16 dla ich słowa kluczowego (ich i moje słowo klucz pochodzi z tej samej branży, ich to "hotele miejscowość_1" moje to "miejscowość_2 noclegi"). Mój serwis to pr=1 bl=50 site=80 serp=6. Propozycja jest taka, że oni dodają mój link do stopki na wszystkich stronach serwisu (w stopce już jest 12 linków zewnętrznych z czego jeden do mojej miejscowości), żadna z ich stron nie ma ani w tytule, ani w opisie i bardzo niewiele na stronach moich słów kluchowych.
Ja w zamian robie dla nich 3 nowe podstrony z www.mojadomena.pl/hotele.html /hotele_w_polsce.html /hotele_na_swiecie.html gdzie w tytułach umieszczam ich słowa klucze oraz po 20 linków na każdej z nich do ich stron, typu: hotele Poznań, hotele Kraków itd. Oczywiście strony nowe pr=0 i wszystko 0.
Moje pytanie to:
-Przedewszystkim komu to się bardziej opłaca i o ile? Czy ta rużnica jest duża?
-Czy google zareagują negatywnie na pojawienie się 3 stron z 20 linkami zewnętrznymi na każdej w moim serwisie (strony będą linkowane z podstrony www.mojadomena.pl/zaprzyjaznione_serwisy.html).
Bardzo proszę o wasze opinie.
Strona 1 z 1
wymiana linkami Stopka za 60 linków
Napisano 22 luty 2010 - 08:43
1) najpierw wypada się przywitać a nie zaczynać od pytań
2) zainwestuj w słownik ortograficzny albo używaj przeglądarki, która ma takowy wbudowany, bo ciężko się to czyta
2) zainwestuj w słownik ortograficzny albo używaj przeglądarki, która ma takowy wbudowany, bo ciężko się to czyta
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 22 luty 2010 - 08:50
CYTAT(balas @ Feb 22 2010, 08:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
1) najpierw wypada się przywitać a nie zaczynać od pytań
Przepraszam, to już się więcej nie powtórzy
Napisano 23 luty 2010 - 02:24
Przecież już o to pytałeś tylko na innym forum i wszystko Ci dokładnie opisali.
Ubezpieczenia komunikacyjne - tanie ubezpieczenia komunikacyjne.
Napisano 28 luty 2010 - 03:59
Każdy Ci to powie, lepiej zdobywać linki jednostronne, niż dwustronne (tzw wymiana linkami)
Balas ===> bez przesady, jak ktoś chce to się wita, jak nie to nie, kiepsko że zwracasz komuś z tego powodu uwagę
Balas ===> bez przesady, jak ktoś chce to się wita, jak nie to nie, kiepsko że zwracasz komuś z tego powodu uwagę
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc