Pozycjonowanie.pl: bankier.pl systempartnerski - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

bankier.pl systempartnerski Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mariusz1825 

• Member
  • PipPip
  • Grupa: Members

Napisano 27 marzec 2010 - 09:55

Pytanie do użytkowników tego systemu.
Do tej pory nie bawiłem sie w programy finansowe, zawsze uważałem ze jest zbyt duża konkurencja itp itd
Miesiąc temu pomyslalem ze sprubuje jednak z bankierem postawilem kilka odpowiednich domenek troszke "pojechałem tym i owym programem do pozycjonowania smile.gif" i o dziwo w ciagu dwoch tygodni ponad 200 wnioskow o kredyty.
Naczytalem sie jednak troche na temat tego bankiera:
że banki leca w kulki i nie zliczaja wnioskow
że bankier leci w kulki i ...
itd itp.

Może ktoś doswiadczony w tym finansiaku wyrazic swoja opinie cobym ewentualnie odpowiednio wcześniej oszczedzil sobie marzen o wysokich prowizjach,
i mercedesie którego miałem kupic w nastepnym miesiacu smile.gif

Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   x3600 

• Newbie
  • Pip

Napisano 29 marzec 2010 - 02:39

i jak policzyli Ci te wnioski?

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mariusz1825 

• Member
  • PipPip

Napisano 19 kwiecień 2010 - 08:23

CYTAT(x3600 @ Mar 29 2010, 03:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
i jak policzyli Ci te wnioski?

Witam ponownie
Czy policzyli?
Ze wszystkich wnioskow 9 zaakceptowanych reszta to oczekujace. Z tych 9 jeden kredyt uruchomiony i 8 ledow po 6 zl smile.gif
Wsrod wszystkich ktore oczekuja mam 4 pewniaki tzn. wiem ze napewno kredyty zostaly uruchomione. Zobaczymy co z tego wyniknie przy nastepnym rozliczeniu.
Ale wnioski juz sie nasuwaja. Nie bardzo chce mi się wierzyc aby skutecznosć byla tak niska z okolo 300 wnioskow tylko 9 i 8 tylko ledy. Sredni czas spedzony na wypelnianie wniosku to okolo 3-5 minut wiec mozna wydedukowac ze wnioski byly wypelniane do konca.
Ogolnie nie ladnie to pachnie albo nos mnie zawodzi smile.gif
Pozdrawiam
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   mariusz1825 

• Member
  • PipPip

Napisano 14 czerwiec 2010 - 07:18

Witam ponownie.
Dalej wątek PP Finansowe smile.gif
Po kilku miesiącach "zabawy z bankierem" i marnych efektach zacząłem szukać jakiegoś zachodniego odpowiednika. Znalazłem t3leads.
Program dla mnie rewelacja, niestety tylko trafik USA, UK. Płacą co dwa tygodnie, bardzo dużo narzędzi...
Tak jak napisałem dla mnie ten program jest super, dokładajac do tego adsense mozna soro wyciągnąć.
Napewno więcej niż w super partnerskim programie bankiera w którym ze 100 złożonych wniosków przy dobrym wietrze zaakceptowanych jest około 5 %,
a z tych zaakceptowanych tam gdzie masz dostac za leda i jakiś procent od wartosci (kredytu, ubezpieczenia) dostajesz najcześciej tylko leda.

Zdecydowanie polecam t3leads
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   tomekzabielski 

• Member
  • PipPip

Napisano 22 styczeń 2011 - 11:04

Chce wam polecić program partnerski Chomikuj
Sposoby zarabiania
1. Linki i bannery

Korzystając z zakładki Kreator odnośników i bannerów możesz generować specjalne odnośniki. Mogą one prowadzić do różnych stron serwisu, chomików i mieć różną formę - banner, link tekstowy. Łączy je jednak to, że każdy z nich zawiera informację o tym, że to właśnie Ty ten odnośnik stworzyłeś.

Jeżeli umieścisz go gdzieś w internecie (poza portalem Chomikuj.pl) a inna osoba trafi dzięki niemu do portalu - wówczas otrzymasz prowizję zakupów (np. dodatkowego transferu bądź abonamentu konta) dokonanych przez tę osobę w przeciągu miesiąca od kliknięcia w odnośnik.
2. Zaproszenia osobiste

Korzystając z zakładki Zaproszenia osobiste możesz wysyłać do swoich znajomych informacje o portalu i zachęcać ich do wyhodowania własnego Chomika.

W każdym wysłanym zaproszeniu będziesz mógł wstawić specjalny link. Jeżeli dana osoba w niego kliknie, to zostanie skierowana na stronę portalu i Chomik zapamięta, że trafiła do niego właśnie dzięki Tobie. Jeżeli w przeciągu miesiąca dokona ona zakupu jakiejś usługi - otrzymasz prowizję! Dodatkowo, w szczegółowych statystykach, będziesz mógł sprawdzić czy Twoje zaproszenie zostało zaakceptowane i jakie usługi wykupiła dzięki niemu dana osoba.
3. Osoby polecone
Jeżeli osoba, która dzięki Twoim linkom lub zaproszeniom trafiła na strony portalu w przeciągu miesiąca od kliknięcia w Twój odnośnik zapisze się także do programu partnerskiego Chomika - będziesz otrzymywać prowizję od jej zarobków wygenerowanych dzięki programowi partnerskiemu!

W zakładce Statystyki i zarobki możesz śledzić bieżące przychody, klikalność swoich linków oraz status wysłanych zaproszeń. Możesz dokładnie kontrolować swoje zarobki!
bezpośredni link do rejestracji: http://chomikuj.pl/?page=329860 KLIKAJ

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   PPforum 

• Newbie
  • Pip

Napisano 15 luty 2011 - 09:07

Powrócę do tematu - jak wygląda u was % ilość kliknięć, jak ilość oczekujących wniosków a jak ilość zatwierdzonych?
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   murcin 

• Newbie
  • Pip

Napisano 17 marzec 2011 - 08:04

bankier to sa kpiny, znam kilka osob ktore maja pelno wnioskow kredytowych a zadnych prowizji ,
przyklad
ja jestem zarejestrowany w ebroker i bankier.pl , na obydwu jest to samo , kpiny , ebroker placi 5 zl za rozmowe z klientem i to jesli posiada zdolnosc kredytowa , leady bankier liczy ale od 3 miesiecy mam 20 kredytowo i zadnej prowizji , czlowiek pracuje , szuka klientow ,

malo tego zalozylem konto na siebie w ebroker to takze nie policzyli , sprawe bede wyjasnial , bo nie dam z siebie robic idioty , 4 miesiace ciezkiej pracy a tu tylko 150 zl laczeni z 2 programow

takze probuje w zagranicznych , bo to co robia polskie banki i firmy to sa kpiny

ale sadze ze to sie skonczy , ludzie beda sie grupowac i pokrzywdzeni wydawcy wezma sprawy w swoje rece i beda wybierac albo zagraniczne firmy albo bede pozwy sadowe
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   dyrma 

• Member
  • PipPip

Napisano 19 marzec 2011 - 03:33

CYTAT(murcin @ Mar 17 2011, 08:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
bankier to sa kpiny...

Niestety muszę potwierdzić. Kilkanaście wniosków złożonych a tylko za jedno dostałem jakieś śmieszne wynagrodzenie.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1