Chce wypromować markę swojej firmy w internecie i jednocześnie wypozycjonować stronę firmy w wyszukiwarkach. Wpadłem na pomysł żeby zacząć pisać o swojej firmie na różnego rodzaju forach. Jeżeli w opisach będe podawał link do mojej strony to wypozycjonuje to ją w jakiś sposób ??
Strona 1 z 1
Wypromowanie marki w internecie
Napisano 12 kwiecień 2010 - 04:10
CYTAT(JacoWWA @ Apr 12 2010, 03:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Chce wypromować markę swojej firmy w internecie i jednocześnie wypozycjonować stronę firmy w wyszukiwarkach. Wpadłem na pomysł żeby zacząć pisać o swojej firmie na różnego rodzaju forach. Jeżeli w opisach będe podawał link do mojej strony to wypozycjonuje to ją w jakiś sposób ??
"w jakiś" sposób - tak, ale na wysokie pozycje bym nie liczył
PS: wchodząc gdzieś (np na forum) zanim się zacznie pytać wypada się PRZYWITAĆ
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 13 kwiecień 2010 - 08:38
Witam, może to nie jest dobry sposób na wypozycjonowanie strony (bo tych postów musiałbyś zamieścić naprawde ogromną ilość) ale napewno jest skuteczny do wypromowania marki. Dostałem reklamę programu wspomagjącego kreowanie wizerunku w internecie - nazywa się GT WORKER (wpisz sobie to na youtube a tam jest filmik pokazujący jego możliwości), może Ci się przyda.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc