Pozycjonowanie.pl: prografsg.com - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

prografsg.com prografsg.com

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Morpheus866 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 14 kwiecień 2010 - 12:02

Stronka stosunkowo nowa... zrobiona według koncepcji właścicielki... czyli osobiście uważam za niekoniecznie udany... ale może wy macie inne zdanie...

LINK: Druk wielkoformatowy
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Lagotek 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 18 kwiecień 2010 - 03:17

widze ze nikt jeszcze nie odpowiedzial w tym temacie, to moze ja cos skrobne. Tez dobijaja mnie klienci z wlasna koncepcja, a czesto jest ona malo trafiona. Zatem zaczne moze od kolorystyki, dobor kolorow jest niezbyt wlasciwy, naliczylem 6 roznych, a wg mnie im wiecej kolorow na stronie tym bardziej rozprasza to osobe przegladajaca, zupelnie niepotrzebna animacja na stronie glownej (to menu we flashu z koleczkami), masz tu 3 rozne menu i ciezko zdecydowac w co tu tak naprawde kliknac, od tego krecacego sie zebatego kolka mozna oglupiec (bardzo dezorientuje mnei taka niepotrzebna animacja) z mojego punktu widzenia dla takiej strony zupelnie niepotrzebne jest zastosowanie w calosci flasha, tylko wiecej roboty tak naprawde ze strona. Na dodatek w calosci zupelnie nie kojarzy mi sie z "reklama wizualną", widze ze na sile chciales tutaj tymi koleczkami na stronie glownej przekonac ogladajacych, ze w jakis sposob tyczy sie to tematu strony.

tyle z mojej strony, jak dla mnie strona zupelnie nie udana, szukajac firmy od reklamy pewnie szybko bym zamknal ja i dalej szukal czegos innego.

pozdrawiam smile.gif
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych