Pozycjonowanie.pl: na czym można zarobić? - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

na czym można zarobić? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   rapex 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 27 maj 2010 - 06:41

tak jak w temacie: na czym można zarobić mając strone na którą dziennie wchodzi kilka tysięcy ludzi. wiadomo, że raczej na reklamach najlepiej, ale które firmy wybrać i na czym jeszcze można zarobić? prosze o jasną odpowiedz albo link do tematu, króry nawiązuje do mojego pytania. ja szukałem, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. znaczy tylko w malym stopniu lub niejasno było napisane.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   balas 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 27 maj 2010 - 09:00

CYTAT(rapex @ May 27 2010, 06:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
tak jak w temacie: na czym można zarobić mając strone na którą dziennie wchodzi kilka tysięcy ludzi. wiadomo, że raczej na reklamach najlepiej, ale które firmy wybrać i na czym jeszcze można zarobić? prosze o jasną odpowiedz albo link do tematu, króry nawiązuje do mojego pytania. ja szukałem, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. znaczy tylko w malym stopniu lub niejasno było napisane.

Na tak zadane pytanie nikt nie udzieli odpowiedzi. Wszystko zależy od tego co to za strona i jaki to ruch.

Dwa skrajne przykłady

1) strona z darmowymi śmiesznymi filmikami i userami ze średnią wieku 15 lat, którzy wpadają na nią pijąc piwko z kumplami na imprezie
2) strona o rynkach nieruchomości z userami, którzy są w większości dobrze sytuowani materialnie i chcą kupić mieszkanie

Jak sądzisz - na kim łatwiej zarobić dając odpowiednie reklamy? smile.gif

PS: wchodząc na jakieś forum zawsze warto NAJPIERW się przywitać a dopiero później prosić o pomoc.
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.

Web Systems Łódź: reklama online
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   bukma 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 01 czerwiec 2010 - 01:20

Zarobisz oczywiście na reklamach zaczynając od Adsense po odpowiednio dobrane PP.
Tak jak napisał balas wszystko zależy od tematyki strony i ludzi na niej siedzących tongue.gif
Posted Image
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   proks 

• Member
  • PipPip

Napisano 01 czerwiec 2010 - 02:08

Mieszkanie przez program partnerski? Chyba bym się nie zdecydował, ale już opony czy komputer w internecie mógłbym kupić, także zgadzam się z przedmówcami. Użytkownicy z pieniędzmi przede wszystkim i reklama dopasowana do ich gustów/oczekiwań, czyli mocno zbliżona do tematyki strony.
Niestety bardziej konkretnie nie odpowiem, w zasadzie nie jestem wydawcą reklam i nie wiem którzy dają zarobić najwięcej, a z którymi same problemy.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   jagielonka 

• Member
  • PipPip

Napisano 02 czerwiec 2010 - 03:46

Na pewno reklamy środków odchudzających lub wyszczuplających... jeżeli strona tematycznie dotyczy także kobiet, to polecam wink.gif Wiele się ostatnio słyszy o osobach, które szukając sposobu na zrzucenie wagi, klikają wszystko w internecie związane z dietą i kupują każdy środek licząc, że pomoże wink.gif Naiwni... ale płacą.

Pozdrawiam smile.gif
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   balas 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 02 czerwiec 2010 - 05:58

I tyle rapexa widzieli - przyszedł bez przywitania, spytał, dostał odpowiedź i poszedł bez słowa- jednym słowem burak. Odechciewa się odpisywać kolejnym...
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.

Web Systems Łódź: reklama online
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   bjakb 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 05 czerwiec 2010 - 05:48

Nie każdy wie że przywitanie się pod oficjalnym tematem jest konieznością...
Może niech się wita kto chce a kto nie chce lub nie ma czasu to chyba nic się nie stanie.
tongue.gif tongue.gif
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Svirus 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 09 czerwiec 2010 - 09:37

Możesz też sprzedawać linki pozycjonerom jeśli ta strona ma jakąkolwiek wartość dla nich.
Profesjonalne opisy do katalogów z synonimami
Sprzedam 2 miejsca w sygnaturce (10zł/miesiąc). Pisać na PW. Mam też inne wolne sygnatury na różnych forach.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   bioevo 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 09 czerwiec 2010 - 06:28

Najlepiej to podać adres strony, albo chociaż tematykę wink.gif

0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1