tak jak w temacie: na czym można zarobić mając strone na którą dziennie wchodzi kilka tysięcy ludzi. wiadomo, że raczej na reklamach najlepiej, ale które firmy wybrać i na czym jeszcze można zarobić? prosze o jasną odpowiedz albo link do tematu, króry nawiązuje do mojego pytania. ja szukałem, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. znaczy tylko w malym stopniu lub niejasno było napisane.
Strona 1 z 1
na czym można zarobić?
Napisano 27 maj 2010 - 09:00
CYTAT(rapex @ May 27 2010, 06:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
tak jak w temacie: na czym można zarobić mając strone na którą dziennie wchodzi kilka tysięcy ludzi. wiadomo, że raczej na reklamach najlepiej, ale które firmy wybrać i na czym jeszcze można zarobić? prosze o jasną odpowiedz albo link do tematu, króry nawiązuje do mojego pytania. ja szukałem, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. znaczy tylko w malym stopniu lub niejasno było napisane.
Na tak zadane pytanie nikt nie udzieli odpowiedzi. Wszystko zależy od tego co to za strona i jaki to ruch.
Dwa skrajne przykłady
1) strona z darmowymi śmiesznymi filmikami i userami ze średnią wieku 15 lat, którzy wpadają na nią pijąc piwko z kumplami na imprezie
2) strona o rynkach nieruchomości z userami, którzy są w większości dobrze sytuowani materialnie i chcą kupić mieszkanie
Jak sądzisz - na kim łatwiej zarobić dając odpowiednie reklamy?
PS: wchodząc na jakieś forum zawsze warto NAJPIERW się przywitać a dopiero później prosić o pomoc.
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 01 czerwiec 2010 - 01:20
Zarobisz oczywiście na reklamach zaczynając od Adsense po odpowiednio dobrane PP.
Tak jak napisał balas wszystko zależy od tematyki strony i ludzi na niej siedzących
Tak jak napisał balas wszystko zależy od tematyki strony i ludzi na niej siedzących
Napisano 01 czerwiec 2010 - 02:08
Mieszkanie przez program partnerski? Chyba bym się nie zdecydował, ale już opony czy komputer w internecie mógłbym kupić, także zgadzam się z przedmówcami. Użytkownicy z pieniędzmi przede wszystkim i reklama dopasowana do ich gustów/oczekiwań, czyli mocno zbliżona do tematyki strony.
Niestety bardziej konkretnie nie odpowiem, w zasadzie nie jestem wydawcą reklam i nie wiem którzy dają zarobić najwięcej, a z którymi same problemy.
Niestety bardziej konkretnie nie odpowiem, w zasadzie nie jestem wydawcą reklam i nie wiem którzy dają zarobić najwięcej, a z którymi same problemy.
Napisano 02 czerwiec 2010 - 03:46
Na pewno reklamy środków odchudzających lub wyszczuplających... jeżeli strona tematycznie dotyczy także kobiet, to polecam
Wiele się ostatnio słyszy o osobach, które szukając sposobu na zrzucenie wagi, klikają wszystko w internecie związane z dietą i kupują każdy środek licząc, że pomoże
Naiwni... ale płacą.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 02 czerwiec 2010 - 05:58
I tyle rapexa widzieli - przyszedł bez przywitania, spytał, dostał odpowiedź i poszedł bez słowa- jednym słowem burak. Odechciewa się odpisywać kolejnym...
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Napisano 05 czerwiec 2010 - 05:48
Nie każdy wie że przywitanie się pod oficjalnym tematem jest konieznością...
Może niech się wita kto chce a kto nie chce lub nie ma czasu to chyba nic się nie stanie.
Może niech się wita kto chce a kto nie chce lub nie ma czasu to chyba nic się nie stanie.
Napisano 09 czerwiec 2010 - 09:37
Możesz też sprzedawać linki pozycjonerom jeśli ta strona ma jakąkolwiek wartość dla nich.
Profesjonalne opisy do katalogów z synonimami
Sprzedam 2 miejsca w sygnaturce (10zł/miesiąc). Pisać na PW. Mam też inne wolne sygnatury na różnych forach.
Sprzedam 2 miejsca w sygnaturce (10zł/miesiąc). Pisać na PW. Mam też inne wolne sygnatury na różnych forach.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc