Strona 1 z 1
szukam ;pozycjowanie w rosądnej cenie
Napisano 18 czerwiec 2010 - 06:42
szukam osoby która w rozsądnej cenie by mi skutecznie wy-pozycjonowała stronę internetową ;pododawać do różnych katalogów,systemów wymiany itp.aby na długi czas strona była na jakieś poczciwiej pozycji radku80@tlen.pl
Napisano 18 czerwiec 2010 - 08:43
Pisząc mało poważne ogłoszenie musisz liczyć się z tym, że jeśli w ogóle one będą to dostaniesz mało poważne oferty od seomasterwannabes.
Niemniej powodzenia
Niemniej powodzenia
Wymienię się linkami i artykułami presell page w różnych tematykach. Wiele domen, wiele IP. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Web Systems Łódź: reklama online
Web Systems Łódź: reklama online
Napisano 19 czerwiec 2010 - 12:40
Post w stylu "Szukam zony"
ale juz nie piszesz ile ma miec lat, jaki kolor skory, czy ma byc z Polski, czy powinna byc paskudna czy ladna etc.
ale juz nie piszesz ile ma miec lat, jaki kolor skory, czy ma byc z Polski, czy powinna byc paskudna czy ladna etc.
Napisano 19 czerwiec 2010 - 07:55
tak tylko co mam napisać skoro się na tym nie znam , będę pisał bzdury dopiero będzie ubaw . po prostu chciał bym aby strona miała oglądalność w swojej kategorii a jeśli ktoś się zgłosi to uważam że się na tym zna szczegóły można dogadać przez tel. http://www.kominkiradomsko.republika.pl/ nie ukrywam że strona też będzie do poprawki bo ją sam robiłem na pewno jest wiele błędów
Napisano 21 czerwiec 2010 - 01:59
polecam swoje uslugi, kontakt gg: 5103910 i mail jsmp [małpa] vp.pl
Napisano 25 czerwiec 2010 - 06:22
Mają dosyć dobrą ofertę http://o12.pl/pozycjonowanie.php
A polecam ponieważ jest to firma z renomą, więc skoro innym pomogli to czemu nie i tobie ?
A polecam ponieważ jest to firma z renomą, więc skoro innym pomogli to czemu nie i tobie ?
www.1biznes.frix.pl - naucz się by pieniądze pracowały na Ciebie, a nie ty na pieniądze
Napisano 28 czerwiec 2010 - 08:40
Myślę, że najpierw powinieneś skupić się na poprawieniu strony, dostosowaniu do wymagań wyszukiwarek i ogólnie jej optymalizacji. Uważam, że przydałoby się wrzucić tam trochę więcej treści itp. A dopiero wtedy brać się za pozycjonowanie. Może bardziej doświadczeni użytkownicy wiedzą coś więcej,ale takie jest moje zdanie. Powodzenia
Napisano 28 czerwiec 2010 - 01:37
Strona w obecnym stanie zupełnie nie nadaje się do czegokolwiek, zanim zaczniesz myśleć o pozycjonowaniu, radzę popracować nad witryną, bo niestety nic dobrego sobą ona nie reprezentuje
Napisano 20 lipiec 2010 - 08:47
dokładnie, na razie nie ma czego pozycjonować...
Ręczne katalogowanie to gwarancja wysokiej pozycji w wyszukiwarkach - Katalogowanie stron to super efekty -
Tanie katalogowanie sam się przekonaj!
Tanie katalogowanie sam się przekonaj!
Napisano 26 lipiec 2010 - 04:40
Jak w każdym przedsięwzięciu tak i do promocji własnej firmy należy szukać wskazówek znawców danej dziedziny, kierunek poszukiwań jest właściwy możliwe, że znajdzie się osoba życzliwa która podpowie co robić.
Napisano 29 lipiec 2010 - 01:13
strona wyglada strasznie, lepiej kup sobie domene, nie musi byc droga pl, moze byc domena funkcjonalna np. kominki.info.pl, jak nie umiesz robic stron, to zainstaluj sobie np wordpressa autoinstalatorem fantastico, jest prawie w kazdym c-panelu, znajdz sobie fajny template do wordpressa, mozesz poszukac pluginow galerii, pododajesz zdjecia kominkow, wtedy mozesz zaczac pozycjonowac taka strone
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc