TWÓJ LINK NA STRONIE Z PAGE RANK = 2 !!!
Mam do zaoferowania link w serwisie http://darmowenagrody.za.pl.
Pomimo tego, że strona stoi na darmowym hostingu, jest WSPANIALE wypozycjonowana w wielu wyszukiwarkach korzystających z silnika Google i innych.
Do zaoferowania mam Państwu jeden link na 31 dni za 3 zł . Istnieje także możliwość zakupu 1 linku na 62 dni bądź 93 dni - w tym celu należy mnie poinformować na e-mail jaką opcję Państwo wybieracie.
Jest także możliwość kupna dwóch, trzech linków na określoną liczbę dni. W tym celu także należy mnie poinformować i wpłacić odpowiednią kwotę.
Państwa strona pojawi się w zakładce: "Linki" po lewej stronie serwisu. Zakładka ta jest na każdej podstronie serwisu, także państwa link będzie wyświetlany ZAWSZE po wejściu na stronę i przejściu w każdą podstronę. Niektóre linki już się pojawiły, także użytkownicy są zadowoleni :-)
Warto też dodać, że STRONA POSIADA ZAINDEKSOWANE W GOOGLE WSZYSTKIE PODSTRONY !! Dzięki temu państwa strona jest reklamowana i pozycjonowana ze zwiększoną siłą!! (można to sprawdzić wpisując w Google frazę: site:darmowenagrody.za.pl )
Strona znajduje się w większości katalogach o Page Ranku wynoszącym co najmniej 1, dlatego osiąga tak wysokie pozycje w Google, a dokładną listę przedstawiam poniżej:
Dla frazy:
1. "darmowe nagrody" - strona znajduje się na 4 pozycji !!
2. "darmowe nagrody do wygrania" - jest wyświetlana na 1 miejscu !!!
3. "zbiór konkursów" - także 1 miejsce !!!
4. "cenne nagrody" - 7 pozycja !
5. "wygraj nagrody za darmo" - 4 miejsce!!
6. "za.pl" - 7 miejsce!!
i wiele innych, które przedstawiam w tabeli poniżej.
Dzięki tak wysokim wynikom strona posiada masę wejść z przeglądarek, co przedstawia poniższe zdjęcie.
http://www.bankfotek.pl/image/712307.jpeg
UWAGA!! Nie zamieszczam linków do stron erotycznych, warezowych oraz łamiących polskie prawo! Jeśli nie jesteś pewien, czy Twoja strona zostanie zaakceptowana - napisz do mnie na maila.
Dlaczego właśnie ja ?
* Pewna reklama! Strona będzie indeksowana przez Google już następnego dnia po dodaniu!
* Korzystna cena! Za tak niską cenę zyskujesz pewną reklamę oraz wyższy page rank Twojej strony!!
* Jestem doświadczonym webmasterem, tworzę wiele serwisów, aktualnie pracuję nad dwoma pozostałymi.
* Zwiększona siła pozycjonowania! Tylko u mnie Twój link pojawia się na wszystkich zaindeksowanych podstronach!!
* Tylko ja oferuję link na 31 dni !! Twój link na mojej stronie znacznie zwiększy Twoją pozycję!!
Istnieje możliwość dokonania transakcji na allegro. Po uzgodnieniu formalności na e-mail dostaniecie Państwo numer konta, aby dokonać przelewu.
Kontakt:
lvcas@onet.eu
GG: 4555616

Pomoc