Pozycjonowanie.pl: ile czasu dziennie siedzicie nad spamami? i o przyslosci spamow.. - Pozycjonowanie.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

ile czasu dziennie siedzicie nad spamami? i o przyslosci spamow.. Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mutex 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa: Members

Napisano 25 marzec 2006 - 07:44

moze to jakas sonda powinna byc.. ale wypowiedziec sie tez kazdy moze..wink.gif

w momencie kiedy zaczyna sie zarabiac na spamowaniu sensowna kase powstaje pytanie..

czy rzucic studia i robic 2xwiecej spamow? smile.gif

albo podobnie.. czy rzucic prace i poswiecic caly czas spamom?

jaka przyszlosc ma spamowanie? tzn.. jak myslicie ile jeszcze czasu bedzie dalo sie w ten sposob zarabiac kase?

no i pytanko do doswiadczonych.. ile czasu spedzacie nad swoimi spamami dziennie? srednio..? bo ja juz 2 tygodnie nie bylem w szkole.. to wciaga:)
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   mbojan 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:.

Napisano 25 marzec 2006 - 08:24

Ja tam nie zamierzam niczego rzucac, a czas spedzony przy spamach staram sie ograniczac do minimum smile.gif W koncu to nie sztuka siedziec 20h dziennie i robic 1k$/dziennie..Ja tam wolalbym 500$/dziennie i poswiecac 10 minut na spam smile.gif
Kasa to nie wszystko...
asdfasdfasfasdfasfsadfasfd
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mutex 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 25 marzec 2006 - 11:09

QUOTE(mbojan @ Mar 25 2006, 08:24 PM) Wyświetl post

Ja tam wolalbym 500$/dziennie i poswiecac 10 minut na spam smile.gif

hehe. no dobra. pytam ile poswiecacie a nie ile byscie chcieli poswiecac tongue.gif

nie jestem jakims pracoholikiem ale generalnie wydaje mi sie ze wolalbym jednak opcje: teraz siedziec 20h dziennie przez rok/dwa a pozniej nie siedziec juz w ogole i nie myslec o kasie.. wink.gif tymbardziej ze zarabianie ze spam stronek kiedys sie moze skonczyc.. albo moze nie byc takie "proste" jak teraz.. wink.gif
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Dinth 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 25 marzec 2006 - 11:29

Ja dzisiaj siedzialem juz kolo 15 godzin nad skryptem i pewnie do 4 rano mi zejdzie zanim go napisze :/
Podpinanie pociętych layoutów pod systemy zarządzania treścią, przystosowywanie Wordpress do nietypowych zadań - TANIO - kontakt email.

0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   mbojan 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:.

Napisano 26 marzec 2006 - 12:04

Ja Ci moge powiedziec ile siedze w necie :-) Spedzam wieksza czesc swojego wolnego czasu przy kompie, ale mysle ze mniej niz polowa to robota przy spamach :-)
asdfasdfasfasdfasfsadfasfd
0

#6 Guest_Maddox_*

• Grupa: Guests

Napisano 26 marzec 2006 - 12:28

QUOTE(mbojan @ Mar 25 2006, 08:24 PM) Wyświetl post

Ja tam nie zamierzam niczego rzucac, a czas spedzony przy spamach staram sie ograniczac do minimum smile.gif W koncu to nie sztuka siedziec 20h dziennie i robic 1k$/dziennie..Ja tam wolalbym 500$/dziennie i poswiecac 10 minut na spam smile.gif
Kasa to nie wszystko...

zeby zarabiac 500$/dziennie i robic 10 minut dziennioe musisz sie najpierw niezle napracowac zeby osiagnac pewna pozycje i doswiadczenie, smieszne jak niektorzy chca zarabiac gruby hajs i sie nie napracowac.. Wiadomo ze kasa to nie wszysto ale jak sie ma szanse trzeba ja wykorzystac, ja moja wykmorzystalem w 100%

co do studiow, studia rzucilem dawno temu bo to totalna strata czasu, moi nauczyciele informatyki w renomowanej uczelni wiedzieli mniej ode mnie wiec sie na nich wypialem, nie zaluje.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   mutex 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 26 marzec 2006 - 11:05

QUOTE(Maddox @ Mar 26 2006, 12:28 AM) Wyświetl post

co do studiow, studia rzucilem dawno temu bo to totalna strata czasu, moi nauczyciele informatyki w renomowanej uczelni wiedzieli mniej ode mnie wiec sie na nich wypialem, nie zaluje.

ooo..wink.gif i wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo.. teraz i mi bedzie latwiej rzucic.. tongue.gif

0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   sionx 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 26 marzec 2006 - 11:17

na poczatku.. dzien i noc przez tydzien
potem tylko powielanie schematow (tzn odpalanie tego co sie napisalo).. wiec pracy na moze 20-30 godzin miesiecznie

mutex siedz ile dasz rade
zanim dojdziesz do 100/d to troche moze minac.. ale potem bedzie juz tylko piekniej smile.gif
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   mutex 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 26 marzec 2006 - 05:27

QUOTE(sionx @ Mar 26 2006, 11:17 AM) Wyświetl post

mutex siedz ile dasz rade
zanim dojdziesz do 100/d to troche moze minac.. ale potem bedzie juz tylko piekniej smile.gif

a skad zalozenie ze jeszcze nie mam 100$/d? smile.gif

pieknie to by bylo gdybym mial 10.000$/d... tongue.gif
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   MarcinX 

• Newbie
  • Pip

Napisano 06 kwiecień 2006 - 04:18

QUOTE(mutex @ Mar 26 2006, 06:27 PM) Wyświetl post

a skad zalozenie ze jeszcze nie mam 100$/d? smile.gif

pieknie to by bylo gdybym mial 10.000$/d... tongue.gif

dobrze ci radze, jak nie masz 10 kawalkow to nie rzucaj studiow smile.gif

jak zarobisz 100kawalkow w rok, to mozesz spokojnie olac studia smile.gif
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Bart_Q 

• Member
  • PipPip

Napisano 25 kwiecień 2006 - 11:49

Witam jestem nowy na forum i zielony w temacie spamowania, ale mam zamair czegos sie uczyc poswiecic na to czas. Narazie czytam forum i jest jeszcze wiele niejasnosci, ktore musze sobie poukladac w glowie wink.gif
Mam nadzieje, ze co poniektorzy pomoga mi w przyszlosci ruszyc "do przodu" biggrin.gif

Ja mam takie pytanko... Ile zarabiacie na dzien ze spamu (tak srednio i ile np zarobiliscie dzisiaj) i ile juz siedzicie w tym biznesie.

Pozdrawiam
0

#12 Guest_Maddox_*

Napisano 25 kwiecień 2006 - 11:50

QUOTE(Bart_Q @ Apr 25 2006, 11:49 PM) Wyświetl post

Witam jestem nowy na forum i zielony w temacie spamowania, ale mam zamair czegos sie uczyc poswiecic na to czas. Narazie czytam forum i jest jeszcze wiele niejasnosci, ktore musze sobie poukladac w glowie wink.gif
Mam nadzieje, ze co poniektorzy pomoga mi w przyszlosci ruszyc "do przodu" biggrin.gif

Ja mam takie pytanko... Ile zarabiacie na dzien ze spamu (tak srednio i ile np zarobiliscie dzisiaj) i ile juz siedzicie w tym biznesie.

Pozdrawiam

na pytanie ile kto zarabia to chyba nikt tobie nie odpowie smile.gif ale wokol spamuy powstaly ruzne fortuny ze tak powiem smile.gif najlepsi zarabiaja kilka tysiecy dolarow dziennie
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Bart_Q 

• Member
  • PipPip

Napisano 26 kwiecień 2006 - 12:16

Ok jak ktos sie nie chce chwalic zarobkami to jego sprawa.

Maddox mam taka sprawe do Ciebie. Niestety nie mam opcji zeby wysylac prywatne wiadomsoci wiec pisze tutaj. Czy daloby rade zebys mi na gg wytluamczyl kilka rzeczy i podpowiedzial jak zaczac (narazie nie na zarobek a po to zeby sie pouczyc calego tego systemu). Jesli to nie bylby problem to prosze o kontakt na gg: 2456475
Pozdrawiam
0

#14 Guest_Maddox_*

Napisano 26 kwiecień 2006 - 12:30

QUOTE(Bart_Q @ Apr 26 2006, 12:16 AM) Wyświetl post

Ok jak ktos sie nie chce chwalic zarobkami to jego sprawa.

Maddox mam taka sprawe do Ciebie. Niestety nie mam opcji zeby wysylac prywatne wiadomsoci wiec pisze tutaj. Czy daloby rade zebys mi na gg wytluamczyl kilka rzeczy i podpowiedzial jak zaczac (narazie nie na zarobek a po to zeby sie pouczyc calego tego systemu). Jesli to nie bylby problem to prosze o kontakt na gg: 2456475
Pozdrawiam

zadaj pytania na forum dla poczatkujacych, chetnie odpowiem
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1